Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hegyirabló

    veterán

    válasz Pkc83 #152094 üzenetére

    Ezt a kérdést természetesen megkaptam tavaly is, amikor MSI alaplapnak álltam ellen. A világtörténelem első esete volna az enyém, hogy egy felhasználónak egy márka több termékével is gondja akadt. :) Két alaplap és két VGA. Az első MSI alaplapom, 15-20 éve nem akarta megenni a RAM-okat, más gond is volt vele, azt hiszem valami driveres, de nem emlékszem, mert ez régen volt. Igen, tudom, most jön az, hogy "Régen tényleg voltak gondok az MSI-vel, de mennyit fejlődőtt azóta!". Jó, fejlődött. Az egyik VGA fél év után VRAM hibás lett, csak fenyegetéssel tudtam a jótállást érvényesíteni, már pedig én nem szeretek senkit fenyegetni. Nyilván a kereskedő volt, aki nem akarta a garanciát érvényesíteni, de a termék MSI volt. A B550 Tomahawk hardveresen egy igazán remek alaplap volt. Szoftveresen, viszont egy hulladék, ment vissza elállásban.

    Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy itt és más fórumokon is - nem Te, hanem mások - miért nem tudják elfogadni, hogy nyolcmilliárdan vagyunk, és jó eséllyel nincs két olyan ember, aki száz százalékban megegyezne mindenben. Emberek vagyunk, különbözőek vagyunk. És akkor tavaly elkezdték nekem, hogy "- De miért nem szereted te az MSI-t, nincs azzal semmi gond!". Nem tudom megérteni ezeket az embereket, talán ők azok, akik azt is meg akarják szabni, hogy egy férfi szerethet-e egy másik férfit, vagy egy nő egy másik nőt, vagy egy férfi egy állólámpát, stb, lehetne kombinálni hajnalig. Én például néhány éve híve vagyok az Apple telefonoknak, de meg sem fordulna a fejemben, hogy győzködjek embereket, hogy nekik is olyat kellene használnia. Ha valaki rosszul dönt egy vásárlásnál, akkor az is az ő problémája lesz, senki másé.

    #152095 MZsoltee Zsolt, értelek Téged, de egyszerűen nem! Ha az ember négyszer megégeti magát, csak akkor markolja meg újra a kályhacsövet, ha egy kretén. Négy balsiker után miért kellene nekem kísérleteznem az MSI-vel, mikor például az ASUS-al csak egyszer fürödtem be harminc év alatt, egy szintén VRAM hibás VGA-val, de még ez esetben is van annyi különbség, hogy nem fél év után lett hibás, hanem öt év után.

    Köszönöm a videót!

    [ Szerkesztve ]

    Aquila non captat muscas.

Új hozzászólás Aktív témák