Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TheNewDawn

    addikt

    válasz TechN7ne #126474 üzenetére

    Ugye tudod, hogy az általánosítás és bárminek az ilyen jellegű jelzőkkel minősitése az téged minősit ? Főleg hogy nem 13 éves vagy, ahogy írtad.

    Én 36 múltam, sőt, gyakorlatilag a 37 et kezdhetek megbarátkozni, és egyetemista korom végéig intenzíven játszottam. Aztán 7-8 évig abszolút semmivel sem, de még csak egy órát sem. Más irányba ment az életem, prioritások is mások lettek, bele is untam, ami kevés szabadidőm volt másra fordítottam.

    Aztán 2015-ben kijött a witcher 3, én pedig (aztán végigtoltam első 2 részt is) rácsodálkoztam hogy te jóságos atyaisten, amig én még a Baldur's Gate 1-2, Civ 4, Kotor 1-2 Fallout 3, Age of Empires 2, Heroes 3 és 5 Mass Effect és hasonlók bűvöletében éltem, mennyit is fejlődött az egész videojáték korszak.

    600+ órát öltem bele a 3 végigjátszásba, és egyetlen percét sem bánom, sőt. Aztán jött még pár nagyobb klasszikus is, Xcom szériától kezdve Des Ex széria, új Tomb Raiderek, Dishonoured sorozat,nem is akarom felsorolni őket, felesleges lenne.
    Ez a "régen minden jobb volt" a világ kb legnagyobb bullshitje, legyen szó játékról, zenéről, filmről, bármiről a világban. Régen pontosan ugyanannyi fosszar és ugyanolyan kevés jó volt mint most mindenből, csak az elménk a jó dolgokat őrzi meg többnyire a régről, a rosszak a jótékony feledés homályába merülnek.

    P:S És ha lenne gyerekem ( ahogy remélem pár év múlva lesznek is) vele se szégyellnék leülni pl tolni a most kijött felújitott Spiro vagy Crash trilógiát, és sorolhatnám :) Félre ne érts, persze, nem kevés igazság van abban amiket írtál, csak.....tudom közhely, de semmi sem fehér ill fekete.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák