Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kesztió

    aktív tag

    A kezdeti lelkesedés után úgy döntöttem, hogy mégis csak elengedem a TCL 55C728-at. Picinykét túlzás a 260K forintos ár egy 55 collos, (egyelőre legalábbis) kvázi noname márkájú VA tévéért, még akkor is, ha paraméterek szintjén annyira hiperszuper. Ráadásul a 100Hz számomra nem mond semmit: művész- és természetfilmeket, híradókat és teniszmérkőzéseket fogok nézni rajta, játtékonzol soha a büdös életben nem lesz hozzákötve. (Az olcsóbb 55C725-öt pedig érdekes módon nem dicséri senki.)

    És ennek az árnak a 60-70%-áért már dobják utánad az ugyancsak Androidos Philips Ambilight tévéket!

    Ami fontos nekem: a tisztességes képminőség, a jó betekintési szög, a jó összerakási minőség, az elegáns kinézet és a relatíve fürge Android.

    Szóval, részemről a kérdés továbbra is nyitott: vegyem meg a felbontatlan, de mégis csak másodkézből származó Panasonic tx55hx710e-t (155K), kacsintgassak a Philips 55PUS7956/12 felé (190K újan, de nincs beépített Chromecast), vagy mégis csak van egy csodamodell, ami nem lépi át a 3000 román lejes (220K forint) pszichológiai határt, és ennek ellenére jó dolgokat is tudtok mondani róla? Ismétlem, NEM gamer TV-t keresek.

    [ Szerkesztve ]

    Bug és debug fia vagyok én

Új hozzászólás Aktív témák