Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KoviE92
csendes tag
válasz
üzenetére
Sziasztok!
Jelenleg van egy TP-Link Archer C7 V2 routerem amit szeretnek lecserelni (megbizhatatlan mukodes miatt), es akkor mar Wifi6-ot tamogato routerre gondoltam. Neztem a TP-Link Archer AX23 routert, az ASUS RT-AX55-et illetve nemreg lattam itt, hogy valakinek ajanlottak az ASUS RT-AX1800U-t.
Amire szuksegem lenne, hogy atmenjen 1 falon keresztul kb. 5m-re. Vajon melyiknek a legerosebb a hatotavolsaga? Tobb helyen is olvastam, hogy sokan nincsenek megelegedve az Asus routeruk hatotavolsagaval, igy kicsit tartok az Asus routerektol. Meg sosem volt Asus routerem. Esetleg ha van olyan aki mindkettot hasznalta mar es van osszehasonlitasi alapja azt szivesen elolvasnam. Koszi elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán Vadi új, bontatlan, 1 év gari + AppleCare+ TL
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 ÚJ! 2in1 toll 1 ciklus gari 2027.04
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Gubek-Einste
Dr.NX