Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dkess

őstag

válasz Paloczi95 #84685 üzenetére

Számítógéppel/laptoppal mérve is 500mbps a letöltés kábelen? Emlékszem nekem előtte 500/300 FTTB netem volt. Amikor 1000/300 FTTH lett, akkor vagy több, mint egy hétig ugyanolyan sebességeket mértem. Vagy egy hétig baszogattam telefonon Őket amire átállították (mondjuk tömeges FTTB -->FTTH migráció volt akkor éppen a környéken ...). Egyébként nem kaptál új szerződést mondjuk új PPPoE bejelentkezéssel? Amennyiben mondjuk PC -n is ilyen 500 -as netet mérnél, akkor érdemes lehetne egy(/pár) telefont megejteni Nekik ... Maga a router -nek röhögve ki kell hajtania az 1000 -es net -et.

Firmware -t frissítetted egyébként?

Főleg amennyiben társasházban élsz és azért vannak zavaró szomszéd WiFi -k bőséggel, akkor az a majdnem 500 -as letöltés korrekt érték (pláne, ha kábelen sem kapsz többet). Nyugodalmasabb órákban lehet azért majd több is (AC1200 -as TP-Link -eknek panelben WiFI -n nagyjából 550 Mbps -nél van vége - ugye 5 GHz -en 867 Mbps az elméleti max AC esetén).

Megmondom őszintén nem tudom a C6v2 az OpenWRT -vel hogy áll. Amennyiben jól értettelek ez egyáltalán nem volt igény a részedről. Lenne bármilyen funkciója ami érdekelhet?

Egyébként érdekes módon az OpenWRT még ronthat is a helyzeten. Egyes típusoknál vagy nem megvalósított vagy bugos a HW NAT - aztán még jól csökkenhet is az internet sebesség rossz esetben.

Új hozzászólás Aktív témák