Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• makkmarce
    őstag

igen, azok is mehetnek a tudod hova. amiota megvettem a muszeremet es meregetem az adlt full elegedetlen vagyok. marmint nem a keppel, hanem az elvarasaim nem talalkoznak a valosaggal. eloszor vasznon kezdtem nappaliban, szar. kitakarittattam, szar. teleraktam az egesz nappalit velvettel. szar. elkezdtem lencsen meregetni. szar. elkezdtem mas gepet meregetni, az is szar. nehogy mar 50-100% gyartasi szorasok legyenek. degradalodik az osszes hulladek lcd, es meg valogatott uber peldanyokat kuldenek a teszteloknek, hogy palira vegyenek minket.
    ok regi gep, degradalodik. akkor vegyunk uj dlpt.
    most itt egy uj vetito, 50% szoras van lefele? es minden mas tesztelo +50%-ot mer az oven? ez nem epp elenyeszo. konkretan felhaborito. temu kriszti mi? persze. ha ebbol elnek es par golden sampleval vagy par kamu tesztelovel siman szignifikansan tudnam befolyasolni az eladasokat en is ezt csinalnam...mar ha egy utolso **** **** lennek akkor igen.

én meg bedobom a fehér nappaliba, és leszarom mit mutat a műszer :)
    ha tetszik, oké, ha nem tetszik, nem oké.
    az optoma nagyon pocsék volt
    a benq fényévekkel szebb, a csillagos égen kicsit világos, de nézhető, szép színekkel, épp elegendő fényerővel (míg el nem szált megint a LED vezérlő, és el nem kezdett villogni)
    remélhetőleg a tnm ezt megoldja, és kb ennyi. A fene fogja méricskélni, meg OLED-ekhez hasonlítani. Kb 140"-on vetítek, azon nézzen ki jól, ne bántsa a szemem, és megvagyok.

Új hozzászólás Aktív témák