Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• m3ss
    veterán

Akkor miért hajkurászod az ADL méréseket folyamatosan? Csak kérdezem nem több.

Nekem pl ezek a beállítások is érdekesek, mármint hogy egy lézer projektornál most akkor melyik legyen kiválasztva. Ugye RGB lézerről nem is beszélve. :D Lehet hogy ez nem is számít, igazság szerint mind1 hogy itt mit választ az ember.

Itt pl a telephoto-t kell választani ha vászonról mérünk.

Akkor miért hajkurászod az ADL méréseket folyamatosan? Csak kérdezem nem több.
    hogy erted? mikor? most miert nezegetem a titan adl mereseket? mert ebbol lehet megmondani hogy milyen kepi dinamikara szamits. ezt tudod, meg hogy a szobad nagyjabol milyen akkor nem fog meglepetes erni kontraszt, feketeszint teren.
    vagy regen miert hajkurasztam, itthon miert meregettem? hogy eljussak ahhoz a konkluziohoz amihez sikerult. es hogy megertsem, hogy mit csinalnak egyes dinamikus funkciok, van-e hatasuk az in image kontrasztra es egyebek. hogy lassam mennyit szamit a feher vaszon, alr vaszon, velvetezes egyebek...hogy jobb dontest tudjak hozni ha vetitot, vasznat veszek. meg mert kivancsi voltam. nem a hobbim a meregetes. azota egyszer nem mertem amiota kiderult mennyi az annyi itthon. max autocalhoz vettem elo a muszert.

Új hozzászólás Aktív témák