Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• m3ss
    veterán

ez mind szép és jó, csak a kérdés az, hogy milyen környezetben.. a régi firmware-ben meg nem volt DBLE se. Az ilyen urban legend+alpha firmware az nekem nem túl hiteles. Ettől még lehet, hogy gyenge lesz a TNM, de ez igy inormációként számomra nem sokat ér.
    Tele a net tesztekkel, videókkal, mondták is sokan, hogy bár a JVC feketéjét nem éri el, de kárpótolja őket a fényerő, színek, pop effect, hogy nem tizenpár fL-el kell vetíteniük.

ezert irta, hogy osszehasonlitaskeppen ugyanazt merte a lumisokon mint mas tesztelok mashol. es lencsevel szemben merve kozelrol nem szamit a kornyezet. raadasul ert hozza a gyerek, tole volt az a teszt is amit minap linkeltem. nincs dble, ne keverd bele :)
    dblen valtoztathat a firmware, onoffon nem. amugy mar neki is a legujabb firmware van fent.
    a videokat hagyjuk, meg a random juzereket. o tenyleg ert hozza, latszik a hozzaszolasaibol. az x7900-at is ripityara szedte, belerakott meg x500-bol eshift modult is meg mittudomenmit, o festette le az iriszt, eshift modult es lett neki 2xx ansija.

amugy 25%-kal nagyobb fenyaramot tud az o gepe f7-en, mint a hookupguy altal irt szamok...neki 1000 lumen korul volt, a hookupguynak 750-800.

garantalom, hogy a mi random peldanyunk nem fog tudni 10e f7-et. mondjuk ha 4500 onoffot tud f4-en akkor is megveszem, de lehet ez is optimista ebbol kiindulva.
    hulyet csinalnak belolunk ezek a gyartok. ez az avs manapsag egy vetitonel a legjobb marketing felulet...nem szeretem ha hulyet csinalnak belolem. nem kell vkinek a velvet rendszerem, kolorimeterrel egyutt. veszek egy tvt :))

ugyanezt irja ez a szlovak gyerek, hogy latott merve x5900-at 10e meg 18e onoffal is. ez 80% szoras. abbol a korbol ugyanezt tapasztalta mas highend vetitoknel is. lezeresekkel nincs tapasztalata. en ugyanezt tapasztaltam lampas jvc gepeknel mint amit irt :O

Új hozzászólás Aktív témák