Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -KP-
    veterán

utobbi idoben rengeteg 3d konverzio keszul hazilag is, neztem parat es meglepoen jok. meg regi filmeket is szivesen ujranezek. pl egy csomo dokumentumot is. imadom a 3d-t. de ez szubjektiv, ha vki csak az uj filmekre gerjed akkor nyilvan ez nem fogja erdekelni.
    fi is termeszetesen full szubjektiv, vkinek kell, vkinek nem. ezt amugy pc-vel is meg tudnam oldani, szoval ez annyira nem fontos. szinter se annyira. de rengeteg masban is jo meg...sztem nz-n kivul semmilyen vetitonek nem lesz ilyen feketeszintje 1% alatt. 1917 lepcsos jelenetnel meg siman mukodik a dble azt irjak. talan egy lampas jvcnek..

jatszani is akarok, evek ota nem jatszottam. nem kell azon izgulni hogy mikor fossa el magat a gep, mennyire eszi az izzokat. igy lehet par random youtube videora is bekapcsolom...garis, lezeres hat menjen :DDD

amugyka a reklamozott ertekektol annyira nincsenek am tavol ferdeszemu barataink. 1000:1 Ansi contrast, 10,000:1 native contrast and 1,000,000:1 dynamic contrast ezt hozzak merve kb. impressziv :C

Félreértesz, én szeretem a 3d-t. Moziban is mindig arra megyek, ha lehet. De nem adnak ki filmeket már 3d-ben régóta. Az Avatar 3 meg kuriózum és a kivétel. Az ilyen házi takec 3d konverzió meg nem vonz. Szóval ezért nem kergetem a 3d-t egy vetítőnél. A játékos rész amit írsz az igaz. Én pl. legutóbb Halo Reach-et, meg a BF3 kampányát toltam végig projektorral, és über brutál volt.

Új hozzászólás Aktív témák