Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• m3ss
    veterán

3d kell... Ezzel vitatkoznék. Minek? Hogy huszadszor megnézd a 10-20 éve kiadott 3d filmeket? Hány film jött ki 3d-ben az utóbbi 5 évben az Avatar 3-at leszámítva?

Fi kell. Szerintem ez is véleményes. Van aki szereti, van aki ki nem állhatja. De persze, jó ha van. Jobb ha van, de valakinek nem kell, mint fordítva.

utobbi idoben rengeteg 3d konverzio keszul hazilag is, neztem parat es meglepoen jok. meg regi filmeket is szivesen ujranezek. pl egy csomo dokumentumot is. imadom a 3d-t. de ez szubjektiv, ha vki csak az uj filmekre gerjed akkor nyilvan ez nem fogja erdekelni.
    fi is termeszetesen full szubjektiv, vkinek kell, vkinek nem. ezt amugy pc-vel is meg tudnam oldani, szoval ez annyira nem fontos. szinter se annyira. de rengeteg masban is jo meg...sztem nz-n kivul semmilyen vetitonek nem lesz ilyen feketeszintje 1% alatt. 1917 lepcsos jelenetnel meg siman mukodik a dble azt irjak. talan egy lampas jvcnek..

jatszani is akarok, evek ota nem jatszottam. nem kell azon izgulni hogy mikor fossa el magat a gep, mennyire eszi az izzokat. igy lehet par random youtube videora is bekapcsolom...garis, lezeres hat menjen :DDD

amugyka a reklamozott ertekektol annyira nincsenek am tavol ferdeszemu barataink. 1000:1 Ansi contrast, 10,000:1 native contrast and 1,000,000:1 dynamic contrast ezt hozzak merve kb. impressziv :C

Új hozzászólás Aktív témák