Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vitee

aktív tag

válasz Lagolit #46181 üzenetére

Vegyes vélményem van róla, szerettem is, meg nem is. Könnyű volt az elhelyezése, csak leraktad az asztalra és kész. A színei, vetített képe tetszettek. Nem lehetett élesre fókuszálni az egész képet, még közel se. Vagy az egyik fele, vagy a másik, vagy a közepe. Filmnél nem volt zavaró, de ha egy streamet néztél valamilyen játékról, vagy játszottál konzolon akkor zavaró volt nagyon, hogy alig olvasható a felirat meg a HUD bizonyos részeken.
    Halknak elég halk volt, igaz 1 év alatt hangosabb lett ami hiába előttem volt 3 méterrel másabb volt mint a felettem susogó Benq és zavart.
    Ami tetszett, hogy van benne médialejátszó, de!
    Több formátummal se birkózott meg, a lejátszója nem az igazi, felirat színezés sincs, nagyon minimál az egész. Gyereknek mesére nem lehet zavaró, de sok filmnél nem lehetett tekerni a film közben, csak előlröl kezdeni, ugye a gép nem kezel bizonyos hangsávokat, ilyenkor hangod sincs, ha pc-ről hajtod nem gond. Itt kellett vennem nekem is egy külső androidos médiaplayert.
    Ha tv nézés a cél, vagy háttértv akkor príma, az izzó sokáig bírja nagyon, egy darabig nem kell félni. Minimál sötétítés mellett már elég volt a fénye a TV-hez, filmeknél azért, hogy élvezhető legyen már kell a sötét.
    Hiába ledes gép szivárvány ugyan olyan mértékben jelen van mint a Benq w2000-nél.
    Ami a váló ok volt egy év után, az a képben a black uniformity. Ha rákeresel, raktam be képet is, a kép bal alsó részén egy nagy téglalap alakú sokkal sötétebb rész látható. Ez sötét filmeknél hihetetlen zavaró volt számomra, egyszerűen nem tudtam hozzászokni.. Barátnőm nem is látta csak miután mutattam neki. Az összes gép ilyen, konstrukciós dolog, aki azt mondja nem, nem akarja vagy egyszerűen csak nem látja.
    Néha vastagon állt rajta a por az asztalon, de az 1 év alatt soha nem volt latható problémája a por miatt. Az első gép amit elhoztam foltos volt, gyárilag poros volt... Engem a porok DLP istene üldöz, nem igazán szeret :)
    Benq-nál ez 1 hónap volt, mire ismét poros lett a vetített kép.
    Ha ezeket a hibákat javítanák egy jövőbeli gépben, lehet vennék újra ilyesmit, de ezek miatt adtam el.

A vászon SL Amleto Diamond 1.4, pontosan amit írtál. A képernyő bal felén, de középen egy elég nagy részen csillogott a vászon. Ezt úgy értsd, hogy a forrás kereső kék képernyő nem homogén volt, hanem azon a szakaszon mintha tükröződne a lámpa fénye, csillogott, sokkal világosabb volt az a rész. Film közben nem lehetett látni, csak ilyen homogén háttereknél.

Új hozzászólás Aktív témák