Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
lenoma
üzenetére
Amit jaffa 2843 linkelt azt nem nézted? Ez a legfejlettebb ilyen szoftver jelenleg.
-
Cs1csó
titán
válasz
lenoma
üzenetére
Nem hiszem, hogy menni fog. Vagy hardveres - mint amit linkeltem vagy a gyári vezérlő a házon - vagy a BIOS ahol ha jól be vannak kötve akkor tudja a 3pin-est és a PWM-est is vezérelni. Nekem is ASUS lap van és ott (Z97 K talán) és ott egy csomó mindent lehet sajnos nekem csak a CPU venti van bekötve a két házventi - az elől és a hátul lévő - pedig a manuális ventilátor vezérlőre amit amúgy nem lenne rossz (ha elkezdek játszani előtte mindent maxra húzok majd a játék végén visszaállítok) csak sajnos ezek a gépház hátulján vannak elhelyezve. (Fractal Design Core 2500)
Ha lesz következő gépházam akkor vagy rendesen az alaplapra kötöm vagy pedig egy ilyen előlapi vezérlőt veszek és azzal irányítom a ventilátorokat.Elvileg lehetne úgy is , hogy pl. a házventik vezérlését a VGA-ra bízod és ha játék van akkor azok is jobban pörögnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Lézervágás, gravírozás
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Star Wars rajongók
- További aktív témák...
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest