Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
válasz
Mancsy
üzenetére
1000 köszi. Az átalakító pakkot ismerem, és fennt is van, csak abból hiányoznak a kért funkciók. Viszont a link, amit adtál, hogy hogyan alakítsuk át az XP-t 7-essé egy kis hekkeléssel c. irámony az állati hasznos. Be is könyvjelzőztem, és átvettem belőle egy halom ötletet, többek között benen volt az is amit kerestem. NAGY RESPECT neked

Adok is neked 13 432 pontot, bár itt nem számít. Like
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Arc Raiders
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Konteó topic
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hét évig frissül az új iQOO
- További aktív témák...
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest