Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kempetlen

    tag

    válasz Vesa #47614 üzenetére

    A Win 10 minden tekintetben stabilabb, mint a Windows 7 volt. Ez tény, igencsak nagy mintavéletezés alapján. Én eléggé gyaláztam a rendszereket, és míg a Win 7 nálam 2 évet kibírt, addig a 10-nél azután sincs semmiféle lassulás meg egyéb baj. Sokaktól azért nem hallod a napi problémákat, mert nincs. ha egyszer stimmel a hardware és normális szoftvereket alkalmaznak, akkor azt az embert onnantól fogva nem találod meg mindenféle fórumokon panaszkodni - és megsúgom, ebből van a legtöbb.

    A Creators Update totál régi, az arra való átállásnál valóban volt gond. De az már egy 2 éves történet! Azóta 4 nagy verzió jött ki, és egyikkel se volt baj.

    Azok még sosem jöttek vissza hozzám gépet szereltetni, akinél lecseréltem a meghajtót SSD-re és Win 10 került fel hozzájuk. Itt, a topikban is többször meséltünk már arról, hogy a Win 10 reinstall eddig is gyakorlatilag megszokásból, vagy nagy mértékű hardware-cserék után történtek, nem pedig muszájból.

    Mondd már meg, hogy mennyit számít a használhatóságban vagy stabilitásban bármiféle telemetria? Egyrészt kezelhető megfelelő HOSTS fájl szűréssel és egyéb trükkökkel, másfelől meg gondolom akkor se Microsoft, sem pedig Google élőformákat nem alkalmazol, kizárólag Brave browserben böngészel a pure Linux kerneled alól.

    Az, hogy neked mi vágta annak idején haza a géped, semmiféle érvnek nem számít. Elmagyaráztam, hogy az 1803 óta nincs ilyen probléma, de hajrá, használd nyugodtan az elavult Win 7-ed, engem érdekel legkevésbé - csak közös fórumba nem kéne hülyeségeket írkálni. Engem csak ez zavar.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák