Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weman
csendes tag
Sziasztok!
DVD menü szerkesztéssel kapcsolatos kérdésem lenne hozzátok. Az általam szerkeszteni kívánt DVD, Német és Angol nyelvű, amiből szeretném kivenni a német szinkront, és magyart tenni a helyére, de nem ennek a műveletnek a leírására vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy a DVD menüben a nyelv választás résznél a "German" feliratot felcserélném Hungarian-re, ezt milyen programmal tudnám megcsinálni és hogyan?
A menü szerintem módolva van, a szinkron választó résznél csak egy háttérkép van, ahol a le - föl billentyű lenyomásával előugrik a már említett 2 felirat. [Így néz ki]Lenne még egy kérdésem, a videó alján és tetején csúnya fodrozódások vannak film közben, valószínű azért, mert VHS rip a képanyag. Ezeket a fodrokat levágnám, de nem tudom, hogy hogyan csináljam ezt meg milyen programmal. Ezután a videókat visszahelyezném az eredeti helyükre, de gondolom, ha már szerkesztem a videókat, akkor bizonyos paramétereket szerkeszteni kell a DVD BUP és IFO fájljain.
A felesleges fodrozódó felső, alsó rész levágását mondjuk Vegas-sal is meglehetne csinálni, de nem tudom, hogy milyen formátumban mentsem le a filmet, hogy a legkevesebb minőségvesztéssel járjon a művelet. És, hogyan konvertáljam újra VOB formátumúra.
Tudom, hogy nem egyszerű téma, amiben most segítséget kérek, de remélem, hogy tudtok majd segíteni nekem ezekben a dolgokban.
Előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest