Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thibeni

    csendes tag

    Egy kis segítséget szeretnék kérni nyomtató választásához ha:

    Olyan multifunkciós lézernyomtatót keresek ami tud 2 oldalasan fénymásolni. Fontos lenne hogy a felső automata lapadagoló tudjon 2 oldalasan szkennelni és fénymásolni. Színes nyomtató kellene, leginkább dokumentumok, színes grafikonok/szövegek nyomtatására használnám, egy héten ilyen 10-20 oldalt nyomtatnék vele átlagosan. Nem használnám folyamatosan azaz lenne olyan hogy hetekig sokat (3-4 oldalt) nyomtatok vele akár napi szinten, de lenne olyan is amikor hónapokig nem kapcsolnám be ezért fontos hogy lézernyomtató legyen. A keret max ilyen 90-100 ezer körül lenne. Az utángyártott tonereket jobban preferálom mert olcsóbbak.

    Ezek alapján ezt a nyomtatót néztem ki HP Color LaserJet Pro M281fdn de több helyen is olvastam hogy a Hp nyomtatók nem működnek az utángyártott tonerekkel. Ez mennyire igaz? Ha így van van-e rá valami megoldás és ha nincs milyen nyomtatót ajánlotok helyette?

    Még egy utolsó kérdésem lenne mégpedig hogy milyen oldalakat ajánlotok ha minőségi utángyártott tonereket vennék akár majd ebbe a nyomtatóba akár egy másikba?

    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák