Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • atala

    Topikgazda

    válasz prime_adam #13221 üzenetére

    Én az Epson 5620-al soha nem tudtam gépre szkennelni, de ahogy itt olvastam, más sem. Valami speciális hálózati beállítás kellett volna.
    Email-ben is csak úgy küldte el a dokumentumot, hogy be állítottam a saját domain nevem szerverét a küldéshez, és fogadáshoz. Gmail-es smtp-vel nem volt hajlandó elküldeni a levelet.
    Ennél a Brother-nél semmit nem kell állítgatni, elég csak az email címeket megadni ahová küldeni akarod a dokumentumokat.
    Egy hónapja van meg a nyomtató, túl vagyunk az 1000 oldalon (igaz ebből volt jó pár boríték is), de eddig semmi idegesítő hibát nem vettem észre.
    Ami szembetűnő az Epson 5620-al szemben, hogy a kétoldalas nyomatásnál elég sokat szöszmötöl, így lassabb egy kicsit a kétoldalas nyomtatás, de nem olyan lassú, hogy emiatt rossz vételnek tűnne. Viszont az egy oldalas nyomtatást nagyon gyorsan kitolja, és a minőségre sem lehet panaszom.
    Sőt, amivel még jobb az 5620-nál, hogy az első oldalt piszok gyorsan kinyomtatja. Az epsonnál amikor elindítottam a nyomtatást, el telt kb 3-4 mp mire elkezdett valamit csinálni. A Brother szinte azonnal elkezdi a nyomtatást.
    ITT elolvashatod a személyes véleményemet a nyomtatóról.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák