Hirdetés

  • Júniusban végre bemutatkozhat az új Gears of War játék

    gp Több mint négy és fél év telt el az utolsó rész óta, szóval ideje lenne megkapni a folytatást.

  • Újrázhat a Pixel Tablet

    ma Csak ezúttal dokkoló nélkül. A kiegészítő természetesen külön megvásárolható marad és elvileg érkezik az érintőceruza és a billentyűzetes tok is.

Új hozzászólás Aktív témák

  • mandras81

    senior tag

    válasz MaxxDamage #11899 üzenetére

    "(#11898) dorika87: A linkelt az 50% akcióval elhozható" - tényleg minden trollkodás nélkül kérdezem, olyan emberként, aki dorika87-hez hasonló cipőben jár, hogy valakinek, aki deklaráltan havi pár doksit akar nyomtatni, miért javasolsz tintasugarasat? Ráadásul ő is lézert keres.

    Lehet, hogy nem jó döntés (bár éppen vissza tudom mondani a rendelést, ha úgy van), de én a saját, havi 10-20 oldalnál jellemzően nem több nyomtatási igényemre egy Canon i-Sensys MF244DW-t szemeltem ki, mert bár nem olcsó (egy helyen 61 bruttóért találtam, a máshol látott 70e feletti árért már nem biztos, hogy ezt választanám), de dec. 31-ig ha regisztrálja az ember, akkor 3 év garit kap rá (amit a Brother-eken kívül nem látok másnál), kis helyet foglal, wifis, duplex, ADF-et tudja, és 20k bele a 2400 lapos gyári patron, ami abszolút nem drága az én felhasználásomat figyelembe véve.

Új hozzászólás Aktív témák