Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Katicza

    tag

    válasz szabonagyur #86069 üzenetére

    Szia.

    Nem bántasz meg, de nem teljesen úgy van ahogy írod, de nem szeretnék ezen vitatkozni. Távol álljon tőlem a veszekedés, a felesleges kukacoskodás.

    Egyrészt én nem töltöm itt az időmet, és nem olyan sokszor írtam. Tisztességgel, rendesen megfogalmazva kérdeztem. A márkát sem erőltetem, hanem a paraméterek és a leírt indokaim miatt egyenlőre ez viszi nálam a prímet, de mindannyiszor kihangsúlyoztam, hogy nyitott vagyok. Én nem érzem úgy, hogy bárki agyára mennék, nem akadékoskodom, nem vagyok notórius beírogató, de valahányszor írok, még komoly érdemi választ nem kaptam, viszont kioktató bejegyzést, hogy megint itt vagyok, azt tőled szinte azonnal. Én a jelenlegi típust is megindokoltam, de hozzátettem, hogy ha és amennyiben bárkinek van ötlete, akkor kérem írja meg, ahogy a fenti típus tapasztalatait is. Amúgy kérdeztem Dell, Asus, és HP laptopokról is. Nem is beszéltünk ki alaposan semmit, nem is vagyok három hónapja, 76 napja regisztráltam. A környékemen mindenkinek több ezres bejegyzése van, nekem a bejelentkező bakival és ezzel a mai kérdéssel együtt 19 mindösszesen de 20 már nem lesz. Legutóbb is egyből elküldtél, hogy ha márciusban vásárolok akkor ne kérdezzek decemberben. Akkor megígértem, hogy nem írok, átgondolom és majd a vásárlás előtt teszem fel utoljára. Ezt tettem meg most.

    Sajnálom, ha a rövid, pár bejegyzéses, prohardveres pályafutásom alatt én irritáltalak téged. Amennyiben unsz, akkor nem kell rám reagálni, nem kötelező válaszolni. Nem fogok kétségbe esni ezért, de vannak mások is rajtad kívül, vannak akik most találkoztak a kérésemmel először és szívesen írnak. Már az elején is megírtam nem itt élem le az életem és nem foglalok nagy felületet a fórum életében. De elnézést kérek tőled, ha bármilyen kellemetlenséget okozott számodra a bejegyzésem. Sőt ha ennyire gáz lenne, akkor kérlek töröltesd az összest, nincs harag. :)

    Annak aki ír, azoknak ismételtem megköszönöm, és kérem, hogy akkor inkább privátban írjanak. Ne zavarjuk a kérdésemmel a fórum menetét. Én jó szándékkal jöttem érdeklődni, és be fogok nézni elolvasni amennyiben kapok válaszokat. De, hogy ne zavarjak, többet nem írok bejegyzést. Több kérdésem, bejegyzésem nem lesz. Ha sikerül véglegesen dönteni, akkor már úgyis okafogyott lesz.

    Boldog Valentin napot, és kellemes hétvégét kívánok neked :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák