Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Sheld #72829 üzenetére

    Na ez az első hiba. Te úgy adtál ki 300k-t, hogy abból az adatlap volt ennek a 2/3-a, a maradék ÁFA meg haszonkulcs, a végső 5% meg majd így-úgy support. Aki ilyen kateges gépet vesz, grátisz úgy, hogy tudvalevő milyen bajaik vannak már újonnan is, azoknak kell a sor végén állni. Akinek a 400k-s Latija, TP-je meg Elitebookja jár így vagy tized ennyire is rosszul, na ők vannak a sor elején a sírólistán/saját sajnálós listán.

    Attól, hogy valamiért sok pénzt adtunk nem lesz automatikusan jó is. Gémer gépek hatványozottan érintve. Volt nálam vastagon 300k feletti MSI is nem is egy, meg szerintem már tucat Y510p , akkora ótvar hulladék már tervezési szinten is, hogy kegyetlen már amelyik.
    Mint ahogy azt is érdemes elképzelni, mekkora gonddal készül egy olyan noti, ami alapból throttlingol, de nem kicsit és főzi le a kv-t. Végre sikerült elfelejteni a kis kasztni és SLI meg i7 triót. Öröm. Helyette leveszünk megint fél cm-t, hadd főjön a leves majd, dolgozzon az a BGA. Most meg ez a trendi, gémer ultrabook. Vágom is ki az asztalimat a 60 kilójával meg az 5 litert kavaró vízhűtésével, mert megjött a csoda.

    Nem jött meg.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák