Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabo9201

    senior tag

    Üdvözletem! :)

    Egy olyan laptopot keresek ami csak netezésre lesz használva. Kinéztem néhány típust, de nem igazán tudok dönteni közülük.
    Mivel a VGA része nem lényeges, mert játék és egyéb 3D-s program nem lesz rajta futtatva inkább az Intelek felé kacsintgatok, de kinéztem néhány AMD-t is. A maximális keret 90.000Ft postával együtt, tehát tényleg belépő szintű gép kell (és a PCX.HU kínálatából).

    Intelesek:

    Asus X501A-XX117D <-- ez nagyon szimpatikus, főleg az ára miatt
    HP 630 A6E76EA <-- ez a nagyobb HDD miatt (ami egyébként nem lenne kihasználva) és a 8GB-ig való RAM bővítés miatt tetszik (ki tudja mi lesz a későbbiekben)
    Asus X55A-SX044D <-- ez annyival tűnik többnek az elsőhöz képest, hogy 8GB-ig bővíthető, annyira nem szimpi az ára miatt (nem tudom mi indokolja a felárat az elsőhöz képest)

    AMD-sek:

    Asus X501U-XX062D <-- az ára ennek is tetszik viszont kissé félek, hogy a későbbiekben kevés lesz a CPU-ja (igazából ez az összes AMD-sre igaz)
    HP 655 B6N21EA <-- itt talán megérheti a felárat az újabb proci, ami viszont nem sokkal erősebb az elődnél és tudtommal a Cerkák lényegesen erősebbek még ennél is
    Asus X55U-SX003D <-- megint nem igazán tudom, hogy miért drágább az elsőnél
    Asus X55U-SX067D <-- megint nem igazán tudom, hogy miért drágább az elsőnél

    Hátha valaki tudna valami támpontot adni azzal kapcsolatban, hogy melyik érné meg a legjobban. :)

    Előre is köszönöm a válaszokat! :R

    Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201

Új hozzászólás Aktív témák