Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • viharkabat

    aktív tag

    220K-ig kategóriában megnéztem azokat a 15"-os gépeket, amiknek a neve ajánlhatóként itt általában elhangzik (Dell 5558, HP 250, Fujitsu A555), de egyik sem fogott meg igazán, a külső megjelenésben már vannak gyenge pontok. Az egyik ilyen a billentyűzet, komolyan vicc az egész. A HP 250 billentyűzetről olvastam dicsérő véleményeket, hááát... amit próbálgattam annak konkrétan beakadt egynémely gombja. Az 5558 fedele meg olyan durván beleng, ami 1980-ban gáz lett volna.
    A másik gondom, hogy a kijelzők nagyjáből 130 fokig hajthatók ki, ami rájöttem, hogy nekem kevés lenne. Az eddigi laptopjaim 180 fokig kihajthatók voltak, amit ha nem is vettem igénybe nap mint nap, időnként jól jött.

    Ezek után kezembe akadta két hibrid gép, a 14"-os Lenovo yoga 500 és a 13"-os Dell 7345. Megjelenésre, minőségérzetre magasan verik a fentieket, a billentyűzeteik is jobbnak tűntek.
    Gyorsan utána néztem, a Yogaból létezik 15-ös is, a Dell-ből viszont a 13-as mellett csak 17-est találtam, amit egyészt nem is értek, másrészt esz a méreg, mert inkább ez tetszene. Ez tényleg így van?
    (azt nem tudom, hogy ezeknek a gépeknek a billentyűzetét azért érezhettem-e jobbnak, kevésbé keménynek, mert a kisebb méret miatt hiányzik a numerikus rész)

    Előbbiek után a kérdésem: a 200-220 K kategóriában van-e még számításba vehető noti, ami teljesen (vagy az átlagosnál jobban) kihajtható?
    Nem ragaszkodok a hibrid megoldáshoz, mert egyébként sem a 360-os tablet mód, sem az érintőképernyő nem ajz fel különösebben.
    Ami érdekel még, hogy több helyen találkoztam olyan véleményekkel, hogy ezek a hibridek nem jelentenek igazi megoldást. Mint tablet ez nem számít, de notebook üzemmódban milyen hátrányokkal kéne kibékülnöm?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák