Hirdetés

Aktív témák

• Sipi

addikt

válasz hanee #5915 üzenetére

1. Én sem hiszek, csak ha én hamisítom. (Egyébként ezek itteni szervizesek "statisztikái", nem hamisított cégeredmények.)
    2. Emberek véleményének, tapasztalatának hiszek.
    3. Plusz a saját szememnek, kezemnek.

Ez a "miért használja sok ember"-megközelítés hülyeség. Mekdonáldzos kaját is rengetegen esznek, pedig szar. (Ismered a szart és a legyeket?) Tessék szépen megtanulni, hogy az emberek alapvetően ostobák és lusták. Azt vesznek, amit a reklám eléjük vág. (Itt kérek elnézést minden Acer és FuSi-tulajdonostól, nem rájuk vonatkozott, hanem úgy általában a mai agymosott, reklámzabáló társadalomról.)

A magyar ember egyébként is unikum. Egyetlen tényező fontos: az ára. Díszpéldányok esetén még egy: amellett, hogy ingyé legyen, a legnagyobb számok legyenek ráírva. Teljesen hidegen hagyja, hogy (hasraüt) 100.000 forint egy 17-es TFT kijelző, 20.000 egy Core2Duo proci, a laptop meg 80.000 forintba kerül. Ordít, hogy átverés, de olcsó és nagy, tehát csak jó vétel lehet.
    A többi pedig pszichológia: ha megvettem úgy, hogy sajt véleményem szerint überfasza vételt csináltam, pénzt adtam érte, elég magas IQ kell hozzá, hogy másoknak is bevalljam: hát, át lettem baszva, egy halom ócskavasat sikerült szereznem.

Senki nem állítja (én sem), hogy egy Acer tuti bukás. Csak - mint mondtam - statisztika: nagyobb a valószínűsége. A szervize rosszabb. (Személyes véleményem alapján pedig legtöbb modelljét undorító megfogni is. Hátzsírgyűrűzésem van a használt szappantartó-morzsalékból újrahasznosított, fröccsöntött, űrhajó-gagyira fújt műanyagtól.)

100%-ot sehol nem írtam. Egyébként pedig csak véleményeket olvashattál, azt veszel, amit akarsz.
    Előbb vagy utóbb: vannak márkák, ahol az utóbb az iszonyat sok év... Utalnék a nálam tartózkodó T23-ra... 2002-es példány (legalábbis egy része, van 2000-es darabja is), de kb. úgy néz ki, mintha vadonatúj lenne.

Ja, és elnézést a nyomdafestéket ütő szavakért. (Mert mintha Hölgy lennél.) Engem nem zavar, legközelebb dudálok, ha csúnya jön. :)

Sipi

Aktív témák