Hirdetés

Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz Magnum_ #47973 üzenetére

    Ezek olyan jó sztorik, hogy még a GVH-nál is röhögnek rajtuk.

    Persze vannak esetek, hogy ráfizetéssel adnak el készleteket, mert nem tehetnek mást. Velem is előfordult már. De hiba van az itt felfuttatott multis sztorikban: pl. menáger úr vagy beszerző úr, tessék valahogy nevezni, nem a forgalom után kapja a lóvét, hanem a nyereség után. Ez az apróság kimaradt a nagyon életszagú (a-szomszédom-is-igazgató-a-teszkóban) sztorikból. Senkinek nem fognak jutalékot fizetni, sőt még az állásában megtűrni sem, aki olyan balf*sz, hogy saját elhatározásából beszer. ár alatt adja el a terméket. Annak ellenére ki kell fizetniük nekik is a költségeket, hogy a beszállítóktól polcpénzeket, stb. szednek és 60-90-120 napra fizetnek a visszáruzással együtt. Ez pedig csakis a haszonból lehetséges, másból nem. Az esetleges kirívó esetekből nem kell általánosítani.

    Többek között ezért nincs soha-de-soha a nagyon gyanúsan olcsó akciós termékekből már másnap az elektrowolrdben, vagy mediamarktban, vagy teszkóban, ósanban, stb-stb. Tegye fel a kezét, aki tapasztalt már ilyet...

    Olyan ez, mint az ingyenhitel. Csak a hülye hiszi el, hogy létezik.

    [ Szerkesztve ]

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Aktív témák