Hirdetés

Aktív témák

  • premete

    veterán

    válasz amol #42011 üzenetére

    Nagyon képben vagy, látszik minden beírásodból, remélem, elolvassa, és meg is érti, akire vonatkozik. Talán jobb lenne, ha ez a topik a címről szólna, mert a kérdések nagyobbik része a játékokra vonatkozik, aminek szerintem a játékgép topikokban lenne a helye, úgyis csak két kritériumot fogalmaznak meg, x játékot vigye, és olcsó legyen. Ott a megbízhatóságnak sincs szerintem nagy jelentősége, legfeljebb amíg a gép Brnoban üdül, addig játszanak az asztalin, de egy munkára használt laptopnál már más a leányzó fekvése. Lehet, csak én voltam ilyen szerencsés, de 20 év alatt egyetlen NBD- garanciás laptopomnál sem volt meghibásodás,se IBM/lenovo, se HP, se Dell esetén.
    A Lenovo-kat nem ismerem annyira, de már a kötelezően IBM céges laptokokat sem kedveltem, ez szübjektív, a korábbi T61-em és X200 tabletem pedig nem állt a helyzet magaslatán, ezért a Dellhez és HP-hez lenne pár szerény kiegészítésem, nem elvitatva előző hsz.-aid komoly hozzáadott-értékét a topiknak:
    Dell: mivel Magyarországon nincs direktben, a kinti support szóba se áll velünk, a magyar nyelvű pedig a disztributorokhoz irányít, akik szintén nehezem tudnak a gépekhez bármit beszerezni, leszámítva a NBD-garanciás gépeket, amelyekhez külön raktárkészlet van; Windows 7 esetén a nyelvváltoztatás már egyszerűbb, dell w7 oem-ben akár az összes nyelv is benne lehet a hozzáadott dvd-ben.
    Ha fekete a billentyűzet, akkor a fluoreszkáló matrica 1000 forintért nem annyira rossz, HP Elitebook esetén a gyári, magyar KB is olyan rosszul látható, hogy annak, aki félhomályban használja, és nem tud vakon gépelni, nagy segítség lehet, és feketén nem is látszik, hogy rajta van. A hosszú nagy "í" hiánya inkább zavaró, ezen a matrica sem segít, szerencsére Delleknél jellemzően nettó 9000.- Ft, leszámítva a világító billentyűzetet, ami 11-32 ezer között van.

    Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

Aktív témák