Hirdetés

Aktív témák

  • spyduck

    nagyúr

    válasz ystvaan #26013 üzenetére

    2510p: Sztem remek választás, jó anyaghasználat, sok akkuidő. Egyetlen problémám vele a kicsi és lassú tárhely és a nem túl erős processzor.

    Dell Studio 1535: Én már nem vennék 14"1 nél nagyobb notit, csak akkor ha játszani venném, amúgy ez se rossz választás azt leszámítva, h utálom a fényes kijelezőt.

    Lenovo ThinkPad SL500: Rengeteget vittek vissza anyaghibával. Fényes kijelző és nem vmi jó anyaghasználat jellemzi. A support elsőosztályú.

    Lenovo N500: Ugyancsak fényes kijlező és semmi extra az anyaghasználat terén. A jó support nagy előny de ha olvasgatod a Lenovo 3000 topikot akkor a folyamatosan olyan hozzászólásokat olvashatsz, h ez a baj.... ez a rossz... ez a gond stb....

    Lenovo ThinkPad X61: Nagyon ott van :DD viszont nincs benne optikai meghajtó, ha ez nem gond akkor lehet ez a te géped, viszont ugyancsak lassabb proci és lassú, kicsi tárhely jellemzi.

    Lenovo ThinkPad R61: Nagyon jó gép de egy tulaj ezt mondta: "Ha annak idején ilyen olcsó lett volna a HP 6910p mint most akkor nem ezt a nehéz deszkát vettem volna"

    Én a sok jó közül ezt tartanám a legjobb választásnak, nem csak azért mert ilyenem van hanem mert tényleg ez a legjobb ebben az árban: HP 6910p Itt olvashatsz is róla: [link]

    Az egyik 6910p tulaj viszont mindenáron 2510p-t akar venni:)

Aktív témák