Hirdetés

Aktív témák

  • amol

    addikt

    válasz rakal #22997 üzenetére

    FuSi-t a helyedben nem vennék,akkor inkább az MSI...

    Persze. Inkább egy ócska ipari hulladék nulla supporttal mint egy közepes üzleti gép 3 év világgaranciával és kiépített hazai szervízhálózattal.

    Hagyjuk már ezt az "élből rávágjuk hogy a FSC szar mert divattá vált a fikázása és mert xyz aki MARHÁRA ért a számítógépekhez ezt mondta" dumát. Egy csomóan azzal jönnek hogy a rendszergazda mit mondott. Na most már rájöttem hogy ez nem jelent semmit, ezen rendszergazdák többsége csak asztali gépekhez ért. Mert ha értenének a notikhoz akkor nem utasítanák el testületileg a FSC-t, nem ajánlanának MSI-t az erős hardver és alacsony ár miatt, nem ajánlanának olcsó szutyok HP-ket csak a nevük miatt és nem ajánlanának Asust azért mert jó alaplapokat gyárt. Ismerek olyan céget is ahol kizárólag FSC van panaszmentesen.

    Bejött egy pacák hogy ő 300-350 ezres Acert akar rendelni látványtervezésre mert hogy a rendszergazda szerint az a jó és hogy a FSC egy rakás szar és be kéne perelni az egészet mert nem ad ki drivert a fél éves gépeihez (mi van?). Hiába mondtam hogy egy jobb Lifebook nevetve aláz bármilyen Acert, én nem értek hozzá és biztosan át akarom verni. Ja igen, és az ennyi pénzből erre a célra tökéletesen alkalmas Dell, Lenovo és HP munkaállomások szarok mert ne legyen rajtuk pöcök. :W

    Mielőtt bárki megvádolna, semmilyen érdek nem fűz ahhoz amit írtam, csupán tapasztalat.

Aktív témák