Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • canniball

    nagyúr

    válasz Parci #31343 üzenetére

    Lehet valamikor beszabadult a kisördög a Daikin gyárba, tavalyi telepítésű magasabb kategóriájú gépről is hallottam hasonló panaszt. Nálam múlt héten* telepítettek windyék két FTXF35-öt**, egyikkel sincs ilyen probléma.

    * A legjobbkor, még a hőhullám elején, ezek szerint néha nekem is lehet szerencsém. :)
    ** Azért FTXF, mert a gyári spec. szerint picivel csendesebb mint az FTXB és itt mindenki azt állította rendkívül halk.

    És ha már írok. Max. respect a srácoknak, nagy odafigyeléssel végezték a munkát. Koszt, kupit semmit nem hagytak maguk után, figyeltek arra, hogy a létrával ne nyomják meg a homlokzati szigetelést (sajna ez nem minden szakiról mondható el) és a legjelentéktelenebb dolgokról is szóltak előre. Ráadásul windy azt mondta a két gép egész napos meló lesz (családi ház, földszint, szendvics telepítés), ehhez képest szűk fél nap után már üzemeltek a klímák. Szóval le a kalappal!
    Ami a gépeket illeti. Sokat varázsolni nem akarok velük, comfort mód, hőfok beállítása és dolgozzanak automatán. Meg tudom erősíteni a híreket: valóban halkan teszik a dolgukat, kint és bent egyaránt. Úgy rémlik elhangzott itt az is hogy nem lehet őket hallani, ezt azért cáfolnám, én csendben tudok csak aludni (és egyébként is csendpárti vagyok), ehhez le kell lőni a hálóban lévőt. De napközben egyáltalán nem zavaró a működésük még nekem sem. Az egyetlen negatívum amit meg tudok említeni az az, hogy a lapát legfelső állásában pont fejmagasságban tolja a hideget, de ez meg a szobák kialakításából adódik***, nem a gépek sara.

    *** 2.7m belmagasság, alatta 25cm-re a központi fűtés csövei, így nem lehetett ennél magasabbra tenni őket.

    Summa summarum részemről a Daikin FTXF-et és windyéket (Pannon-klíma) is tudom ajánlani.

    [ Szerkesztve ]

    https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

Új hozzászólás Aktív témák