Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    egyik családtagomnak kellene egy ház, lehetőleg olcsón.

    konfig egy q6600, DFI p35 blood iron/gigabyte p35-ds4 (még átszerelésnél kitalálom, hogy a saját vagy az én régi lapomat rakjuk bele), vidkari egy 3870 Thermalright HR03GTvel szerelve. vinyó egy régi 160as, mellé valszeg jön egy 36os raptor bootnak. táp egy corsair CX400 revB, tehát a kábele elég hosszú.

    hűtőnek egy lefújó xigmatek achilles vagy egy AC7pro kerül be. esetleg még szemezek egy Thermalright MUX120al. ubbiból nem biztos lesz bármi is, de a jövőre való tekintettel 160as házméret jó lenne.

    a konfig jelenleg egy enyhén moddolt midi codegenben van, dual 80 ki, dual 120 be, vinyók pedig bemozgatva 3 előlapi takaró mögé. hőfokok jók, de a gép hangos, ha pedig beraknám a raptort, szerintem családtag kiakadna.

    venti egy köteg van itthon, molex->3pin átalakító is. szóval tudok még berakni/cserélni jobbra, ha kell. családtag nem fogja mutogatni a gépház belét, szerelni pedig én fogom. külső valamennyire számít, de ezt még megbeszéljük vele. mivel 20 fölötti hölgy az illető az enyémhez hasonló ízléssel, ezért valószínűleg sem ledet sem műanyag transformerst nem akar majd.

    fur+prime alatt a gép benyal 300Wot konnektorból, esetleg 360at ha bemegy a giga és kap egy kis tuningot a proci. mondjuk 3.0 alatt az egyik q6600 még elég alacsonyan (idle 15 max 60-85W)fogyaszt, a másik még nincs kitesztelve.

    namost: van kb 7k hufnyi kedvezményünk egyik boltba, meg erre jön még, hogy lesz majd születésnapja, így már valami épeszű ház is talán belefér. használtpiac nem játszik, apró sem, Svédországban vesszük. jelentkezők:

    Cooler Master CM690 II. Basic: ~15k huf. 690em volt, hangos alapból, főleg vinyók terén. festésre codegen, viszont a hőfokok lehet javulnának. 690nek codegen szintű volt a festése (állt egymás mellett a két ház) és minőségben nem valami jó (pl összevetve a Cosmosommal)
    Cooler Master Silencio 450: ~15k: 550 kistesója, hűtés szempontjából elvileg épp elég, viszont zajcsillapítása és szellőzése kérdéses. van valakinek tapasztalata, vinyók zajából mennyit fog meg? jó ház, megéri az árát? összeszerelési minősége ennek is olyan remek, mint a 690nek, vagy már megtanultak szépen festeni és nem nyaklik az oldala?
    Bitfenix: CM tűnik az ODMnek, zaj szempontból aggodalomra ad okot, hogy egyiknek sincs lefalazva az eleje.

    +1: Fractal R3: épp szórják ki az USB2es variánst, 22 körül. ez már nekem is jónak tűnik, de meg kell vitatnom családtaggal, hogy be kéne szállnia. jól néz ki, halk, remek az összeszerelése, svéd minimal. CM550 R3 árban van, szóval nem pálya.

    valamit kihagytam? mit érdemes még nézni 15k alatt/körül?

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák