Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anti666

    aktív tag

    válasz gurabli #2041 üzenetére

    Kösz a jó szavakat, nem mindig kapok ilyeneket!:)

    Összefoglalót szerintem csak a megfelelő jogosultsággal lehet ide feltenni, de majd meglátjuk:)

    Azt azért nem mondanám, hogy a 820 a nyerő, én speciál Bluepanther Azure-t vennék az 50-es CE miatt, de akinek csak igo kell és olcsón, annak jó a 820. Térkép szinten minden megy rajta, leszámítva a garmint, arról még nem hallottam.
    (BP AZure 5 colos, 4 GB háttértárja van, erősebb jóval az akksija és minden program megy rajta!!:)

    A 820 hardware tekintetében elegendő, legalábbis ennyi pénzért gyorsabbat nem találsz.

    Az, hogy Win6, az csak jelenleg lehet gond, a későbbiekben várható minden Win6ra is? Pl mi az, ami telepíthető Win5-re, de a 6ra már nem, vagyis miről maradok le?

    Ez egy jó kérdés, a 820-as fórumán talán épp mostanság fogják majd ezt illetékes emberkék megnézni, mármint h mi fut rajta jelenleg és mi nem. CE60-hoz valszeg lesznek majd újabb progi verziók, de ez idő kérdése, szerintem több hónap min.

    Miről maradhatnál le? Hát több tucat különféle pic,doc,xls,rtf,pdf,ppt,jpg,stb nézegetőről editorrol, 2 tucat mp3 és videó lejátszóról, 10 tucat játékról, 2 tucat utility-ről, stb. Lényegében egy PDA-sított ketyeréd lenne, amit nem csak navigálásra tudnál használni.

    TMC hivatalosan országos lefedettségű, de a gyakorlatban sajnos ez nem igaz. Sok helyen a TMC jel maga sem jön be, nem hogy információk. Én azt gondolom jelenleg igazából BPest-en működik, de ott sem minden infó percre napra kész. Még van mit fejleszteni. Én pl. azért vettem meg, mert érdekelt és mert meg akartam vele ismerkedni és 5eFT-ot nem tartottam soknak érte. Néha lehet használni:)

    Mit nem tud az x820, amit egy nagyon profi kütyü tudna?

    Egy mondjuk nagyobb 50 ezres kütyüben lenne pl. WIFI, 800x480-as nagyobb felbontás, erősebb 600 Mhz-es proci, 3D gyorsítás. Ilyen készülék lenne pl. a várva várt Wayteq N800. Állítólag szeptemberben már jön:)

    [ Szerkesztve ]

    A zene mindig Veled lesz, a zene amit szeretsz, sohasem hagy el, az elkísér a sírig!

Új hozzászólás Aktív témák