- Régi és új tápcsatlakozóval is teszteli az Intel és az AMD az új VGA-generációt
- Mindegy mit fog tudni a Falcon Shores, biztosan eladható termék lesz
- ASUS ROG alaplapok Intel Z890 vezérlőhíddal
- "Lopakodó" alaplapokat is elszállásoló O11 ház jött a Lian Li műhelyéből
- RGB-s derengésbe burkolózó GameMax tápok jöttek 12V-2x6 csatolóval
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Raspberry Pi
- Akciókamerák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Most akkor legjobb vagy legnépszerűbb?
Ez elég fontos lenne.
Mert ha ajánlanánk egérpadot, jó szívvel, akkor például a QcK pad mi a túrót keres a listán?Azt értem ,hogy a pro-k ilyet használnak, szponzorpénzzel megtámogatva...
Kapnak ingyen 100-at, és pár naponta cserélik. Mert kb addig használható egy ilyen QcK.De az utolsó oldal csak úgy kezdődik ,hogy a legjobb egérpadok és kapásból ott van a listán a 2 legtúlárazottabb, túlértékelt szar a G640 és a QcK személyében.
Synthwave elcsúszott valamelyik padon (nem a QcK-n mert az még erre is alkalmatlan), eltörte a kezét és nem tudta megírni ezt a cikket?
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
addikt
Ahogy azt feljebb is írták már, ez így olyan mint amikor a haver mondta ,hogy a Crysis nála nem szaggat.
Én próbáltam mindent is állítani, de hasonló géppel nem ment. Aztán átmentem hozzá megnézni a vajsima élményt. 17 fps... nem szaggat. Mármint kicsit nem, csak nagyon.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ezt elég nehéz volt kibogozni, de sikerült.
A feljebbre azt értettem, amikor valaki váltig állítja ,hogy a 10 éves QcK-ja még patika. Csak aztán megnéznénk és igazából moslék a felülete már.
Erre hoztam a hasonlatot, de akkor nem ment át.
És ez nem sznobság. Hiszen, mint írtam fele ennyiért van sokkal jobb.
Akkor megérteném a dolgot, ha egyébként a QcK olcsó lenne.A QcK ez a szint, konkrétan.
https://www.pcx.hu/gembird-mp-gamepro-xl-gaming-pro-xl-egerpad-black-933336Ha valaki ezt védi be, akkor nem kötök bele. Mert legalább olcsó.
De nekem mindegy, húzza fel magát mindenki azon ,hogy a QcK-t szarozom. Szar de legalább drága.
És igen, spoiler alert, fele ennyiért nincs Artisan.
Az Artisan kurva drága. De legalább jó. Az kicsit sznob dolog a szememben. De a kurva drága és egyébként jó, még mindig sokkal jobb mint a drága és szar.Kicsit olyan lett ez a kommentszekció mintha AMD vs Intel topik lenne, de egyébként minden oké.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- Proxmox VE
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ovis Fejtörő !?