Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
veterán
Jah, kinek mi a patika.
Aztán ezt mindenre lehet érteni.
Pár hete olyan mosógépet láttam, hogy az ántsz karanténba rakta volna gond nélkül; tutti rendes családtól.
"És ez nem sznobság. Hiszen, mint írtam fele ennyiért van sokkal jobb.
Akkor megérteném a dolgot, ha egyébként a QcK olcsó lenne.Okés, akkor légyszíves ajánl egy a QCK Heavy Mass-hoz hasonló méretű kényelmes egérpadot, ami 6mm vastag, és nincs világvége árban. Köszi.
Méret:: 270x320x6 mm
Pár centi plusz nem számít.Ez nem kötekedés; nekem a QCK eddig nagyjából megfelelt, ezért nézelődtem ennél a márkánál csak vastagabb verziót.
-
csibe1
veterán
válasz
Woodcutt3R
üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Most elgondolkoztam, hogy melyik legyen; ez segít a választásban.
Egész napos napos használatban amikor csak böngészel milyen a sima Soft verzió?
Nem töri a kezed egy idő után?
Emiatt nézegetem a vastagabb padokat.
A kérdés mennyivel keményebbek, tartják jobban a kezemet hosszabb használatkor?
Egy ideje már nem játszok annyit, de van, hogy 2-3 órát netezek egyfolytában. Ezért kellene a kényelmes egérpad. -
csibe1
veterán
Ez az, feljebb emlegették az "ARTISAN CLASSIC ZERO SOFT" egérpadot, meg ment rá a +1; aztán se link, se valami tesztről egy link.
Ennyi erővel a "nemzeti kutyafüle" egérpad is lehetne, mert miért is ne.
A végén még majd nekem, és az xy egérpadról nem hallott embereknek kell elnézést kérni, hogy nem vagyunk elég "vájtkezűek" vagy vájttenyerűek", mert nem hallottunk-olvastunk erről a hipperszupper márkáról.
Én kérek elnézést...
Szóval nem kicsit röhej, mert miért kéne az "überpro"-nak (valakik által valamiért) kikiáltott akármikről mindent is tudnom?
Szóval fusson neki mindenki még egyszer, vagy akár többször is.
Akár te is...
Pusszantás. -
csibe1
veterán
A Qck-val nekem semmi bajom. Egy Qck mini van vagy 10 éve, csak kicsit vékony.
Nekem megfelel, de nem vagyok esportoló.
Most néztem, hogy van Steelseries - Qck Heavy (Medium) 2020 edition egérpad ami kicsit nagyobb, mint az enyém, de 6mm vastag: [link]A zselés egérpadokat, csuklótámasszal inkább kihagyom; volt egy darabig, aztán elég
csúnyán meg is adta magát.
-
csibe1
veterán
válasz
Woodcutt3R
üzenetére
Most hirtelen itt találtam: [link]
Mi a különbség a Soft és az X Soft között?
A Soft 500Ft-al drágább.Elgondolkodtam rajta, mert méretben jó lenne, de ez is csak 3mm vastag.
A mostani meg 2mm.
nézegettem a 6 mm-es Qck-t, mert azért az mégis csak kényelmesebb lehet, és nem csak játékhoz.Ezért lennék kíváncsi a véleményekre, hogy mennyire kényelmes a 3mm vastag egérpad, és nem csak játékra.
-
csibe1
veterán
Amúgy a cikket ki szponzorálta?
Esetleg közösen csekkoltak az ajánlott gyártók?
Miért nem az írta aki esetleg jobban ért hozzá?
Akkor esetleg egyik fizetett vacak se került volna be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest