Hirdetés
-
Akció-RPG lesz az Avatar: The Last Airbender franchise legújabb játéka
gp Az eredeti történet előtt több ezer évvel jászódó alkotás a Saber Interactive berkeiben készül.
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Amúgy a cikket ki szponzorálta?
Esetleg közösen csekkoltak az ajánlott gyártók?
Miért nem az írta aki esetleg jobban ért hozzá?
Akkor esetleg egyik fizetett vacak se került volna be?" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz Woodcutt3R #7 üzenetére
Most hirtelen itt találtam: [link]
Mi a különbség a Soft és az X Soft között?
A Soft 500Ft-al drágább.Elgondolkodtam rajta, mert méretben jó lenne, de ez is csak 3mm vastag.
A mostani meg 2mm.
nézegettem a 6 mm-es Qck-t, mert azért az mégis csak kényelmesebb lehet, és nem csak játékhoz.Ezért lennék kíváncsi a véleményekre, hogy mennyire kényelmes a 3mm vastag egérpad, és nem csak játékra.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
A Qck-val nekem semmi bajom. Egy Qck mini van vagy 10 éve, csak kicsit vékony.
Nekem megfelel, de nem vagyok esportoló.
Most néztem, hogy van Steelseries - Qck Heavy (Medium) 2020 edition egérpad ami kicsit nagyobb, mint az enyém, de 6mm vastag: [link]A zselés egérpadokat, csuklótámasszal inkább kihagyom; volt egy darabig, aztán elég
csúnyán meg is adta magát." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Ez az, feljebb emlegették az "ARTISAN CLASSIC ZERO SOFT" egérpadot, meg ment rá a +1; aztán se link, se valami tesztről egy link.
Ennyi erővel a "nemzeti kutyafüle" egérpad is lehetne, mert miért is ne.A végén még majd nekem, és az xy egérpadról nem hallott embereknek kell elnézést kérni, hogy nem vagyunk elég "vájtkezűek" vagy vájttenyerűek", mert nem hallottunk-olvastunk erről a hipperszupper márkáról.
Én kérek elnézést...
Szóval nem kicsit röhej, mert miért kéne az "überpro"-nak (valakik által valamiért) kikiáltott akármikről mindent is tudnom?Szóval fusson neki mindenki még egyszer, vagy akár többször is.
Akár te is...
Pusszantás.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz Woodcutt3R #37 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Most elgondolkoztam, hogy melyik legyen; ez segít a választásban.Egész napos napos használatban amikor csak böngészel milyen a sima Soft verzió?
Nem töri a kezed egy idő után?
Emiatt nézegetem a vastagabb padokat.
A kérdés mennyivel keményebbek, tartják jobban a kezemet hosszabb használatkor?
Egy ideje már nem játszok annyit, de van, hogy 2-3 órát netezek egyfolytában. Ezért kellene a kényelmes egérpad.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
Jah, kinek mi a patika.
Aztán ezt mindenre lehet érteni.
Pár hete olyan mosógépet láttam, hogy az ántsz karanténba rakta volna gond nélkül; tutti rendes családtól."És ez nem sznobság. Hiszen, mint írtam fele ennyiért van sokkal jobb.
Akkor megérteném a dolgot, ha egyébként a QcK olcsó lenne.Okés, akkor légyszíves ajánl egy a QCK Heavy Mass-hoz hasonló méretű kényelmes egérpadot, ami 6mm vastag, és nincs világvége árban. Köszi.
Méret:: 270x320x6 mm
Pár centi plusz nem számít.Ez nem kötekedés; nekem a QCK eddig nagyjából megfelelt, ezért nézelődtem ennél a márkánál csak vastagabb verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen