- Régi és új tápcsatlakozóval is teszteli az Intel és az AMD az új VGA-generációt
- Mindegy mit fog tudni a Falcon Shores, biztosan eladható termék lesz
- ASUS ROG alaplapok Intel Z890 vezérlőhíddal
- "Lopakodó" alaplapokat is elszállásoló O11 ház jött a Lian Li műhelyéből
- RGB-s derengésbe burkolózó GameMax tápok jöttek 12V-2x6 csatolóval
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Raspberry Pi
- Akciókamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Ez az, feljebb emlegették az "ARTISAN CLASSIC ZERO SOFT" egérpadot, meg ment rá a +1; aztán se link, se valami tesztről egy link.
Ennyi erővel a "nemzeti kutyafüle" egérpad is lehetne, mert miért is ne.A végén még majd nekem, és az xy egérpadról nem hallott embereknek kell elnézést kérni, hogy nem vagyunk elég "vájtkezűek" vagy vájttenyerűek", mert nem hallottunk-olvastunk erről a hipperszupper márkáról.
Én kérek elnézést...
Szóval nem kicsit röhej, mert miért kéne az "überpro"-nak (valakik által valamiért) kikiáltott akármikről mindent is tudnom?Szóval fusson neki mindenki még egyszer, vagy akár többször is.
Akár te is...
Pusszantás.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Jah, kinek mi a patika.
Aztán ezt mindenre lehet érteni.
Pár hete olyan mosógépet láttam, hogy az ántsz karanténba rakta volna gond nélkül; tutti rendes családtól."És ez nem sznobság. Hiszen, mint írtam fele ennyiért van sokkal jobb.
Akkor megérteném a dolgot, ha egyébként a QcK olcsó lenne.Okés, akkor légyszíves ajánl egy a QCK Heavy Mass-hoz hasonló méretű kényelmes egérpadot, ami 6mm vastag, és nincs világvége árban. Köszi.
Méret:: 270x320x6 mm
Pár centi plusz nem számít.Ez nem kötekedés; nekem a QCK eddig nagyjából megfelelt, ezért nézelődtem ennél a márkánál csak vastagabb verziót.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Redneck
nagyúr
Régebben nem volt drága, max 2-3 rongy, ami legalább 5 évre levetítve nevetséges. Én sem szeretek felesleges dolgokra fizetni. Azt nem tudom most milyen a minőség, mert nekem a régi logósok vannak, de azoknak a szövésével és gumírozásával semmi baj nem volt. Max a szélük pöndörödött kicsit a sok feltekeréstől, és táskába vágástól.
Tisztítani is egyszerű volt. Nagyon enyhe szappanos vizes kendővel, majd sima vizes kendővel áttörlés, majd hagyni kellett megszáradni.Egyébként a kopottabb, kifakult, és pöndörödött szélűn is tökéletesen siklott az egér.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen