- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- MSI alaplapok kisebb csordája gyűlt össze az Intel Z890 platform égisze alatt
- Csendes és vezetékmentes irodai billentyűzet jött Logitech logóval
- Házi hangfal építés
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS notebook topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősrégi player, többszörös magyar válogatott, HoQ TDM ligában együtt nyomtunk pár szezont a Pandaemoniumban.
Jól megfertőztem a hópihe lelkecskéjét a jó beviteli eszközökkel. A Tesoro Gram Spectrum + Logi G403 + ha jól rémlik, QcK-tól több lépcsőben szépen eljutottunk az Akko MOD007B HE + kikönnyített DA v3/Pwnage StormBreaker Max CF + Artisan Zero SOFT kombóig. Muhaha.Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
Én is nagyságrendekkel kevesebbet játszom már, mint néhány éve. Egyszerűen elpazarolt időnek érzem és nem köt le, a kompetitív QL elvárásai vagy feszkója sem hiányzik, épp elég dolog rágja a lelkemet anélkül is. Persze helyette máshogy pazarlom az időt.
Ha valamivel puffmákolok, akkor az 99,9 százalékban klasszik Doom UV-n, DSDA-Doom alól ofc. Speedrun, slaughter, ilyesmi, szóval azért nem volt teljes elkazuárosodás.
Kéne mán egy jó kis LAN.
Ugyan-ugyan, a zsír beviteli eszközökhöz nem köll hárdkór géymernek lenni. Ha megkívántad és nem kenyérre kell, akkor szerintem yolo.
-----------------------------------------------------------------------
(#63) Woodcutt3R: Igyekszem.[ Szerkesztve ]
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
Dilikutya
félisten
114€, még viccnek is rossz. A régi optikai egerek nem szerették az üveget, a modernebbeknek szerintem nem okoz már gondot, de én tutira nem vennék. Ennyiért semmilyen egérpadot, üveget olcsóbban se, hideg.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
félisten
Nekem most is van icemat,kb 10+ éves. de a Puretrak óta pihen a dobozában.Eléggé ette a Glideokat,néha lecsúszott padról az egér, akkor játék közben rohantam hozni másik tappancsokat mert persze hogy felhajlott a Glide, és a Puretrakkal én speciel pontosabb is vagyok.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Jók. Általában már halkabbak, mint az Icemat, persze melyik-hogy. Kontrollos típusok is akadnak. Most élik a reneszánszukat, sok gyártónak van már, köszönhetően a SkyPAD-nak (most már Wallhack, lol).
Itt üvegből egy Icemat 2.0 és egy SkyPAD 2.0 van. Az utóbbi kb. Artisan Shidenkai sebesség, van stopping power, enyhén textúrázott felület, és jóval halkabb a tükörsima Icematnél. Az viszont funabb, csak a hangja eh.Talpból csak vaskos virgin grade PTFE vagy UHMW-PE.
--------------------------------------------------------
(#73) Dilikutya: "114€, még viccnek is rossz."
Egyszeri beruházás (meg létezik picit olcsóbb/apró is). Ha nem pusztítod direktben, 20 év múlva is pont ugyanolyan lesz, mint vadonat új korában.
A hidegre sleeve, csuklótámasz vagy csak odateszel négybehajtva egy mikroszálas törlőkendőt, oszt jó napot.
[ Szerkesztve ]
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Patriot Viper Steel 16GB DDR4 3600MHz PVS416G360C4K
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- G.SKILL FlareX 16GB DDR4 3200MHz F4-3200C14D
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- - Októberi Retro PC Készlet -
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen