Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
veterán
válasz FireKeeper #8 üzenetére
"a logi powerplay ajánlása különösen vicces"
Ne is mondd, kavet kikoptem amikor olvastam, pont tole.
Par topik tudna meselni, amikor a logi powerplay szobakerult -
DaemonX
HÁZIGAZDA
Nem annyira értem ezt a kommentet.
Az első oldalon le vannak írva azok az általános szempontok, amiket szem előtt tartva bármilyen önálló ember autonóm felnőtt módjára, alaposan utánajárva konkrét egérpadoknak informált döntést tud hozni a vásárlásáról, méghozzá anélkül, hogy egy pillantást is vetnie kellene a későbbi oldalakon felsorolt modellekre.
A további oldalak, amelyek játékokra vannak bontva, pedig a ProSettings által közölt, profi játékosokra vonatkozó statisztikákat veszik alapul, ez pedig több ízben ki van hangsúlyozva. A statisztikáknál kevésbé elfogult tényező pedig nem nagyon van a világon. Az egérpadok nem a mi ajánlásaink és szubjektív, vagy szakmai véleményünk, hanem a többszáz professzionális játékos által felépített statisztikák által választódtak ki.
Ez pedig önmagában 100%-osan szembemegy a marketing fogalmával – már csak azért is, mert teljesen eltérő gyártók termékei vannak felsorakoztatva és megmérettetve egy íráson belül egymással (a ProSettings által közölt infók alapján).
[ Szerkesztve ]
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Mivel nyilvánvalóan tudsz olvasni, ezért feltételezem, hogy csak lustaságból nem tetted meg, viszont máskor kérlek, tedd meg, mielőtt baromságokat írsz: a cikkben a ProSettings.net statisztikái alapján kerültek feltüntetésre a padok, és ez le is van írva. A Logitech G Powerplay azért került bele a LoL listába, mert a felmért 92 darab profi játékos közül 7 ilyennel játszik, ők név szerint Taeyoon, Tactical, Destroy, BAO, PowerOfEvil, Stixxay és Pyosik.
Szóval statisztikákkal vitatkozol és közben vagdalkozol, ha ez a hobbid, bármelyik konteós Facebook csoportban megteheted, de itt ennek nincs helye.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen