Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Jah, kinek mi a patika.
Aztán ezt mindenre lehet érteni.
Pár hete olyan mosógépet láttam, hogy az ántsz karanténba rakta volna gond nélkül; tutti rendes családtól."És ez nem sznobság. Hiszen, mint írtam fele ennyiért van sokkal jobb.
Akkor megérteném a dolgot, ha egyébként a QcK olcsó lenne.Okés, akkor légyszíves ajánl egy a QCK Heavy Mass-hoz hasonló méretű kényelmes egérpadot, ami 6mm vastag, és nincs világvége árban. Köszi.
Méret:: 270x320x6 mm
Pár centi plusz nem számít.Ez nem kötekedés; nekem a QCK eddig nagyjából megfelelt, ezért nézelődtem ennél a márkánál csak vastagabb verziót.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Redneck
nagyúr
Régebben nem volt drága, max 2-3 rongy, ami legalább 5 évre levetítve nevetséges. Én sem szeretek felesleges dolgokra fizetni. Azt nem tudom most milyen a minőség, mert nekem a régi logósok vannak, de azoknak a szövésével és gumírozásával semmi baj nem volt. Max a szélük pöndörödött kicsit a sok feltekeréstől, és táskába vágástól.
Tisztítani is egyszerű volt. Nagyon enyhe szappanos vizes kendővel, majd sima vizes kendővel áttörlés, majd hagyni kellett megszáradni.Egyébként a kopottabb, kifakult, és pöndörödött szélűn is tökéletesen siklott az egér.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen