- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Apple notebookok
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Ezt elég nehéz volt kibogozni, de sikerült.
A feljebbre azt értettem, amikor valaki váltig állítja ,hogy a 10 éves QcK-ja még patika. Csak aztán megnéznénk és igazából moslék a felülete már.
Erre hoztam a hasonlatot, de akkor nem ment át.
És ez nem sznobság. Hiszen, mint írtam fele ennyiért van sokkal jobb.
Akkor megérteném a dolgot, ha egyébként a QcK olcsó lenne.A QcK ez a szint, konkrétan.
https://www.pcx.hu/gembird-mp-gamepro-xl-gaming-pro-xl-egerpad-black-933336Ha valaki ezt védi be, akkor nem kötök bele. Mert legalább olcsó.
De nekem mindegy, húzza fel magát mindenki azon ,hogy a QcK-t szarozom. Szar de legalább drága.
És igen, spoiler alert, fele ennyiért nincs Artisan.
Az Artisan kurva drága. De legalább jó. Az kicsit sznob dolog a szememben. De a kurva drága és egyébként jó, még mindig sokkal jobb mint a drága és szar.Kicsit olyan lett ez a kommentszekció mintha AMD vs Intel topik lenne, de egyébként minden oké.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Artisan gyorstalpaló. Csak neked. : >
Részemről XSOFT 4 lyfe.
"Egy Qck mini van vagy 10 éve, csak kicsit vékony."
Meg szanaszét van kopva. Csak nem kicsit.
---------------------------------------------------
(#48).LnB: Nem akarlak elkeseríteni, de ami a képen van, az eléggé yikes.[ Szerkesztve ]
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen