Hirdetés
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
Akció-RPG lesz az Avatar: The Last Airbender franchise legújabb játéka
gp Az eredeti történet előtt több ezer évvel jászódó alkotás a Saber Interactive berkeiben készül.
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Ezt elég nehéz volt kibogozni, de sikerült.
A feljebbre azt értettem, amikor valaki váltig állítja ,hogy a 10 éves QcK-ja még patika. Csak aztán megnéznénk és igazából moslék a felülete már.
Erre hoztam a hasonlatot, de akkor nem ment át.
És ez nem sznobság. Hiszen, mint írtam fele ennyiért van sokkal jobb.
Akkor megérteném a dolgot, ha egyébként a QcK olcsó lenne.A QcK ez a szint, konkrétan.
https://www.pcx.hu/gembird-mp-gamepro-xl-gaming-pro-xl-egerpad-black-933336Ha valaki ezt védi be, akkor nem kötök bele. Mert legalább olcsó.
De nekem mindegy, húzza fel magát mindenki azon ,hogy a QcK-t szarozom. Szar de legalább drága.
És igen, spoiler alert, fele ennyiért nincs Artisan.
Az Artisan kurva drága. De legalább jó. Az kicsit sznob dolog a szememben. De a kurva drága és egyébként jó, még mindig sokkal jobb mint a drága és szar.Kicsit olyan lett ez a kommentszekció mintha AMD vs Intel topik lenne, de egyébként minden oké.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen