Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • daehun

  csendes tag

  Sziasztok.

  Keret kb ~10k. Használtat ne, ebay lehet. Felhasználás játék (fps, moba). Fogásom palm és fingertip között.van valahol, egértől is függ, inkább az utóbbi. Kezem kb 17 cm. Nagy (4000) érzékenységgel játszottam eddig (nagyrészt csuklóból csak), de utóbbi időben fokozatosan csökkentettem ezen (kb 2000 dpit érzem jónak). Nagy swipe mozgások biztosan nem lesznek a jövőben sem Több gomb előny lenne, nem játék szempontjából, csak zene kezelésére hotkeynek. Az egér egy fa asztalon lenne, hacsak a keretből egy egérpad nem jön ki mellé (az előző egereimnél nem éreztem ennek szükségét). Ők sorban: A4 X-750F, Razer Diamondback 3G, Corsair M90.

  Jelenleg egy Ninox Aurorat néztem ki amazonon (valaki linkelte a topicban 1-2 oldallal ezelőtt). Viszont olyat olvastam, hogy a gyári szoftvernek van egy kis esélye, hogy lényegében megölje az egeret, valamint a jobb és bal egérgomb együttes lenyomása is problémás. Erről lehet tudni valamit? Legyen inkább egy G100s és szokjam hozzá a kevesebb gombhoz + esetleg egy egérpadot (melyiket) vegyek a maradék pénzből?

  [ Szerkesztve ]

 • daehun

  csendes tag

  Köszi a választ!

  Maurus alakjától egy kicsit félek és a baloldalt lévő gombot valószínüleg kényelmetlenül érném el. Razer anyaghasználatban engem nem gyözött meg (mind sajátomnál, mind másoknál, persze gondolom ezt szériája és a konkrét termék is válogatja). A G100s + egérpad kombó csábító gondolat ha a gombokat elfelejtem.

  Ugyanakkor a topicban ajánlott ebayes eladónál (ocral911) van egy Logitech G302 is ~12k-ért, amennyire még hajlandó lennék kitolni a keretet: [link]. És akkor meg is lennének a gombjaim és a lehetséges problémák esélyét is talán minimalizálnám egy nevesebb gyártótól (például a Nixon Aurora-val ellentétben). A külső is jóval tetszetősebb.

  Bármi ellenérv ez ellen? Mind az egér, mind az eladó tekintetében, vagy rendelhetem is? Érdemes bármire kifejezetten figyelni ebayes rendelés kapcsán (mivel ez lesz az első nekem)?

  Az egérajánlóban van bármi oka, hogy a Logitech G402 kétszer szerepel két különböző árkategóriában?

  [ Szerkesztve ]

 • daehun

  csendes tag

  Korrekció: Maurus JOBBoldali gombja lenne kényelmetlen nekem.

  [ Szerkesztve ]

 • daehun

  csendes tag

  Sziasztok, kicsit off, de mivel láthatóan nektek van tapasztalatotok ezzel, ezért itt kérdezem.

  Ebayes ocral911 eladótól próbálkozom egy G302 és mellé egy tracking number megvételében. Azonban sehogysem sikerül kombinálni a két terméket egy vételbe (ami feltételezem létszükséglet ebben az esetben).

  Van valakinek bármi ötlete hogyan kéne ezt, és elmayarázná azt lépéseiben? Vagy inkább hagyjam és vegyem csak az egeret? Ezen felül van bármi különbség aközött, ha ebay.comon vagy co.uk-n keresztül rendelem meg? Melyik az ajánlott?

  A cuccok:
  [link]
  [link]

  [ Szerkesztve ]

 • daehun

  csendes tag

  Sziasztok, Logitech G302 egerem sajnos duplaklikkel vagy folyamatos lenyomás alatt úgy érzékeli mintha elengedtem volna a gombot, úgyhogy új egér után néznék (biztos meg lehetne javítani, de amíg nincs egy másik egerem inkább nem nyúlnék bele az egyetlen működőbe).

  A keret kb 10k lenne (szállítással együtt). A G302 gyémánt alakja nekem tetszett, de nem ragaszkodom hozzá. Fingertip/claw típusú fogásom van és a kisebb/könnyebb egerek jönnek általában be. Kézméret átlagos vagy egy kicsit kisebb. Led és egyéb csicsa nem fontos, csak legyen összesen legalább 6 gombja. Fő felhasználás FPS játékok lennének, 2000 dpi mellett, közepes sensitivityvel.

  Jelenleg egy Logitech G102-ben (PC Banges bulk verzió) gondolkoztam Ocral911 ebayes eladótól kb 7k-ért. Vehetnék egy új G302-t is, de az 4k-val többe kerül nála, amít gyanítom nem ér meg. Van esetleg bármi más ebben a kategóriában? G203 nem tűnt számottevően másnak/jobbnak, viszont gyanítom az ára egy kicsit magasabb lenne, bárhol is keresném. Ha a G102 marad akkor az említett eladótól, vagy esetleg máshonnan? A G102 van klasszikus csomagolásban is, de megint csak 3k-val drágább, amit gyanítom nem ér meg.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák