Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • dobragab

  addikt

  Kérlek, törekedj a hozzászólásod tagolására, nem kicsit nehezíti meg az olvasást. Bár a kiemelés némileg javít a helyzeten.

  Claw / fingertip-hez ugyanazok az egerek tartoznak. Kisebbek, könnyebbek, mint mint a palm gripre valók, és fogásban nem sok a különbség.

  Úgy tudom, mindegyikben mindenhol Huano kapcsoló van, azon belül meg mindegyik gagyi, persze megszokhatóak. Ha nem félsz egy kis bütyköléstől, én a helyedben azonnal raknék bele japán Omronokat, hiszen ha bármi egyéb garizandó baja lenne később, azt is meg tudnád bütykölni. (Kábel, görgő, többi kapcsoló...) Én a G100s-t kb. 10 percig használtam eredeti kapcsolókkal, utána csere. Sokkal jobb érzetre is, és tovább is bírják.

  A teflontalpak valóban erősen ajánlottak, különösen a jaffa-féle. Azokat többször is vissza lehet ragasztani, pláne, ha kérsz hozzá némi extra ragasztót, vagy van otthon. Így akár a talpak beszerzése után is tudod bütykölni. Azt javaslom, amennyiben szétszeded, csak azután, hogy megérkeztek a talpak, ugyanis az eredetieket általában nem nagyon lehet visszaragasztani.

  Én se túl sokat játszok, de irritál amit François Morier szépen a videóban elmagyarázott, ahogy a felületen elcsusszan és mindig rángathatom vissza bármit is csinálok.

  Hány percnél van az a rész?

  [ Szerkesztve ]

  Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

Hozzászólok Aktív témák