Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Piftuka

  addikt

  Sajnálom, hogy nem vált be neked a Roccat egér!

  Abban maximálisan igazad van, hogy ideális esetben az egereket a vásárlás előtt ki kell próbálni. Sajnos erre nagyon sok esetben nincsen lehetőség! :(

  Nekem például egy kisebb vagyon volna felutazni csak emiatt. Egyáltalán nem éri meg. Itt pedig finoman szólva is szűkös a választék; a helyi Media Markt-ban pedig zömmel csak a "tucat" Asus, Aula, A4Tech, Fury, Genius, stb. egerek tesztelhetőek le.

  Mondjuk éppen a Razer Deathadder Elite egeret ki tudtam náluk próbálni, és finoman szólva sem győzött meg sem az anyaghasználat, sem az ergonómia szempontjából. (Ettől a névtől - ismerve a márkát övező "hype"-ot - én többet várok, nyeklő-nyakló fő gomboknál, még akkor is, ha a világ legjobb szenzorát kapta.)

  A PIXEL pedig "trükkös"... Kapásból két dolog miatt is megbírságolhatná a hazai fogyasztóvédelem, ha nem volna olyan "töketlen", amilyen.

  Egyrészt a "kamu leárazás" miatt (továbbra is tilos behazudni, hogy mennyiről árazták le, márpedig ez az egér soha nem volt 16.000 forint náluk), plusz amiatt, hogy a 14 napos, törvény által garantált elállást úgy tüntetik fel, mintha náluk egy különleges lehetőség volna.

  Így első "blikkre" a 7.990 forintos ár "best buy"-nak tűnik, de máshol is 10.000-11.000 forint ez az egér...

  Legyetek mindig tudatos fogyasztók! Hasznos olvasnivaló a témában: www.tudatosfogyaszto.hu / www.fogyasztoklapja.hu / www.magyarefk.hu / http://fogyasztovedelem.kormany.hu / http://www.gvh.hu/fogyasztoknak / http://homar.blog.hu /

Hozzászólok Aktív témák