Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Sur1G #88244 üzenetére

    G-Wolves Hati S
    G-Wolves Hati S Wireless
    Razer Viper Mini
    Cooler Master MM710
    Xtrfy M4
    Xtrfy MZ1
    Razer Orochi V2

    A probléma két helyen gyökerezik;

    1) 3 oldalgombot akarsz, ami nem igazán jellemző az értelmes egerek közt, hacsak nem jó a bal oldali 2/jobb oldali 2 elosztás (Ducky Feather, Logitech G PRO Wireless) – az általam fentebb felsoroltak két oldalgombosak, VISZONT passzolnak a kézméretedhez és a fogásodhoz. Talán érdemes lenne egy alternatív beviteli eszközön is elgondolkodni az egér mellé (pl. 3Dconnexion cókmókok), főleg, ha megélhetési szinten űzöd a CAD-et, hiszen hamar megtérül.

    2) Mind a G502 és G604, mind pedig az MX Master 3 egy böszme tégla, amit soha nem ajánlanék 18 cm-es kéz/fingertip kombóhoz, az MX Master 3-at meg egyébként is sokan szidják, mint a bokrot. Így hirtelen kérdezd csak Zaiedet, tudna mesélni azzal az ajtótámasztékkal eltöltött, "kellemes" óráiról.

    Ha csakis kizárólag vezetékmentes érdekel, akkor

    Razer Orochi v2
    G-Wolves Hati S Wireless
    (Logitech G PRO Wireless)

    Esetleg még egy Logitech G305, amit Energizer Ultimate Lithium AAA elemmel + egy darabka alufóliával a gyári 99-ről 82 grammosra lehet fogyasztani. És lásd ismét a 2)-es pontot.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák