Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • daikyu

    csendes tag

    Sziasztok!

    Irodai használatra milyen egeret ajánlotok ha adott esetben multi device illetve amulti-mode is szempont (bluetooth és wireless receiver-t is tudjon). A Logitech-nél ezt a két modellt néztem ki: M590 (26 Euro) és M720 (36 Euro). Az árakat áfa nélkül tűntettem fel.
    Annyi csak a dilemmám, hogy az utóbbi már annyiba kerül mint egy G305 a német amazonon (áfa nélkül 33 Euro). És ennek ugye az új fajta HERO szenzorja van, ami persze irodai munka esetén nem tudom, hogy mennyire számít.

    Az említett logi M-es széria esetében pedig több helyen azt olvastam a Bluetooth-ról, hogy a Macbook Air hajlamos elveszíteni a kapcsolatot és állandóan újra kell párosítani vele... Ez esetben akkor lehetésges, hogy nem ér az egész semmit sem... Esetleg valakinek volt tapasztalata velük?
    Budget kategórióban láttam még Rapoo és VicTsing termékeket amik ilyen funkciót tudnak, hogy egyszerre több eszközhöz is párosíthatod őket. Viszont csak a Logitech esetében kapod meg a Flow támogatást, ami még olyat is tudsz, hogy az egyik gépen kimásolsz mondjuk egy linket és a másikon beilleszted. Nem beszélve arról, hogy a kínai noname egerek átlalában mindig kuka kategória.

    Vegyek egy ajánlott G304/5-öt? Volt évekkel ezelőtt egy G203-am, tetszett, hogy könnyű, de annira hangosak voltak a klikkek, hogy megőrültem tőle.

Új hozzászólás Aktív témák