Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FehérHolló

    veterán

    válasz Zaied #76474 üzenetére

    Omronnal egyik előző munkahelyemen nagyon megjártuk. 2 év és rengeteg vevői panasz után derült ki, hogy egy volt Omronos vezető által létrehozott fantom cégtől vásároltuk a kapcsolókat és a gombokat, random nevenincs kínai gyárakból. A srác összerúgta a port a vezetőséggel és vitte az összes saját üzletét, de a vevői oldalon nem látszott belőle semmi. (Ugyanaz az ember vette fel ugyanazt a telefonszámot.)
    Úgy derült ki, hogy egyik nemzetközi expo-n jöttek hozzánk már az igazi Omronos emberek házalni az új gombokkal, mert már ~2 éve nem vásároltunk tőlük semmit, de szeretnének bemutatni pár újdonságot.
    Ennek fényében magánemberként soha nem fogsz rájönni, hogy a vásárolt Omron kapcsoló eredeti-e. Egy random kínai, lábkompatibilis kapcsolóval (pl Huano 8M), ami papíron tudja a több kattintást, valószínűleg jobb élettartamot tudsz elérni.
    A nevesebb konkurenciánál meg csak legalább 3 mm-rel magasabb lábkompatibilis (kicsit hajlítgatva, na) kapcsolókat árulnak, amik bár többet bírnak, de a méretükből adódóan elég zavaróak tudnak lenni.

    Hangsúlyoznám, hogy a családban és a baráti körben a duplaklikkelő egereket (Diamondback, Copperhead, MX510/518, 600 dpi-s alap logik) 10+ éven keresztül mindig meg tudtuk javítani egy kiadós pucolással, nem kellett kapcsolót cserélni egyiken sem. Pedig ment orrba-szájba az UT, a MoH, a starcraft és a dota.

    [ Szerkesztve ]

    Skynet is real. It's called Google.

Új hozzászólás Aktív témák