Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vanir

    veterán

    Napi agyhalál, Cooler Master MasterMouse MM830:
    Szinte szétszedhetetlen anélkül, hogy valamit el ne törj. Tényleg. A főgombok alatt van két csavar, de a főgombokat olyan jól belepasszították az alatta lévő burkolatba, hogy közel lehetetlen roncsolás nélkül kiszedni őket. Szerencsére nem láttam ezt a két csavart, úgyhogy simán letörtem mindkét oldalról a csavarokat tartó burkolatelemeket.
    Másik része a dolognak, a cucc tömege. 128 grammot mértem a mérlegen. Nagy rágcsáló, PBT gombokkal, sok belső elemmel, OLED kijelzővel, stb. tehát reálisnak tűnt. De CM-ék biztosra mentek, miután kaptak többszáz, vagy akár ezer feedbacket az MM520 és MM530 kapcsán, csakazéris' beleraktak ~17 grammnyi plusz súlyt a belsejébe. Minek? Egy alapból 110 gramm környéki egeret sikerült felsúlyozni a csillagos égbe, és a súlyok kiszedéséhez ugye szét kell szedni az egeret.
    Mondtam már, hogy T5x40-es Torx csavarok tartják egybe a burkolatot? :DDD Célszerszám (vagy fúrás) nélkül sehogy nem szeded szét, rohadt nagy mák volt, hogy találtam itthon hozzá csavarhúzót...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák