Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vanir

    veterán

    válasz Vanir #73692 üzenetére

    Kifejtem azért ezt bővebben is.
    Az összes korábbi FinalMouse egérnek volt valami kisebb-nagyobb problémája, talán a leghíresebb az S1-nek a dupla fiaskója lett a magától kattanó bal klikk, meg a M4, M5 gombok ghostingja, amire aztán kiadtak egy "firmware updatelt" változatot (=kiadták teljesen tök ugyanazt az egeret, a dobozra meg rámatricázták, hogy v2).
    Aztán jött az UL, egy egész jó egér lehetett volna, csak ugye az még nem jutott el a tervezők agyáig, hogy esetleg nem cédrusfából kéne csinálni a kábelt, meg esetleg a talp slotokba akkora talpakat kéne tenni, hogy azok ki is lógjanak, és ne a műanyag kereten csússzon az egér.
    Semmi baj, jött a fortnájtos aláírásos UL Phantom a gyári parakábellel. Retkes drágán. Egy batch lett belőle legyártva, ami ugye sold out lett 1 nap alatt, mert a sok hype-zabáló hülyegyerek megvetette anyukával/apukával, mer hát a Ninja is ezt használja és azért nézik háromszázezren a tviccsen.

    De semmi baj, hiszen december elsején nagy bejelentésre készülünk, ez teljesen megváltoztatja az egerekről kialakított képet, ez egy hatalmas innováció lesz, szó szerint egy művészeti alkotás, ami múzeumba való, és semmiféleképpen nem lesz brandelve semmiféle játékos által, satöbbi, hype, hype, hype, foglalj érte szállodaszobát, hogy élőben ott lehess ezen a gémerpiacot felforgató eseményen.

    Kiadtak egy UL Phantomot amin több lyuk van, meg más festés, de ugyanúgy rajta van a Ninja aláírás. Az ugyanaz tehát azt jelenti, hogy ez is lockolva van 500 Hz-re, itt sem tudsz lényegében semmit beállítani semmit szenzorilag.
    Köszönjük FinalMeme, tényleg megrengettétek a gamer piacot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák