Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • valeno

  tag

  Sziasztok!

  Kb. két hete kértem segítséget egér témában, akkor a G102/203-át ajánlottátok, ezeket megnéztem az MM-ben. Nagyon hasonló a kialakítása mint a mostani egeremnek szóval elég jónak tűnt. Lenne még egy pár kérdésem hozzátok. :)
  Ez az alzás G603 felkeltette az érdeklődésemet, elég jó áron adják, vezeték nélküli, viszont ahogy olvastam a görgője nem az igazi. Ez mit jelent pontosan és javítható garancia idő után? Autocadben sokat kell a görgővel kattintanom és ha már kiadnék egy egérért ennyit nem szeretném hogy pár hónap alatt szétmenjen bár ekkor még ott a gari.
  A következő kérdésem, hogy az alzán holnaptól 9kért be lehetne szerezni a G203-at, ennél olcsóbban szokott lenni black friday idején máshol? Illetve ez az alzás garancia ahogy olvastam elég megosztó, vannak jó és rossz tapasztalatok is velük, én nem szeretnék szenvedni ilyesmivel.
  Az utolsó pedig, hogy ajánlottátok a G305-t is, ez ugyebár hasonló a G203-hoz csak vezetéknélküli. Ez esetleg szokott beesni olyan 11-12k környékére black fridaynál, valamint hogy ennek milyen a görgője?
  Azért érdekelne ez a black friday, mert ráér a vásárlás és akkor kivárnám, de ha nem szoktak olyan nagy akciók lenni akkor nem húznám el odáig. :)

Hozzászólok Aktív témák