Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • powerwade

    senior tag

    válasz Synthwave #71727 üzenetére

    Nekem van tapasztalatom a Kensington Orbit® Trackball with Scroll Ring -kal kapcsolatban. Par hete nyuzom, es nagyon meg vagyok elegedve vele. Par eve kezem ugyebe akadt egy huvelykujjas Logitech, de kb. 2 nap alatt rajottem, hogy nem nekem valo, nagyon elfaradt tole az ujjam. De ugye ez a trackball maskepp mukodik, itt az mutato-kozepso ujjakkal kell operalni, es sokkal kenyemesebb. A golyo halkan siklik, semmi zavaro ellenallast nem erzek. A gombokat kenyelmesen elerem a huvelyk es a kisujjammal, nem tul hangosan/elesen kattannak.
    A gyurus gorgoje irdatlan jo dolog, kenyelmes, halk es lazan forog, nem akad.
    A hozzakapott csuklotamaszt hol hasznalom, hol nem. Meg nem dontottem el, hogy kell-e mert igazabol mindenhogy kenyelmes.
    A gyari Windowsos szoftverrel par alap dolgot belehet allitani pl. jobb+ball klikk egyutt=kozepso klikk, illetve a vertikalis/horizontalis iranyrogzitest pl. ctrl-al, lenduletes gorgetes stb...

    En a kovetkezo ujjtartassal hasznalom:
    huvely: bal gomb
    mutato/kozepso: golyo
    gyurus: scroll gyuru :)
    kisujj: jobb klikk

    Negativumkent talan a tul hosszu kabelt es a golyo meretet mondanam. Mivel hurcibalom a meloba heti 1-2x ezert jobban orulnek ha vezetek nelkuli lenne, de majd karacsonyra benevezek egy Expert mousera :)

    De a legfontosabb az, hogy amiota hasznalom, kevesbe faradt el a csuklom a munkanap vegere. Ezert megerte valtani, ennyi penzt barmikor meger (11k volt a Bevanal), reszemrol ajanlott.

Új hozzászólás Aktív témák