Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz ribizly #72227 üzenetére

    Attól függ, mire kell. (Meg milyen hangkártya / DAC van mögötte.)

    All aroundnak én egy HD 598-cal ellennék egy darabig, oszt víz.
    (De pl. ha CSAK játszani kéne, szerintem vennék valamilyen SS Siberiát. Könnyű, kényelmes, online kb. audio wallhack, - megfelelő game engine esetén - , minden másra kakimaki.)

    Amikről beszélsz, az kissé más árkategória. Itt ilyen 10-15 ezrekről volt szó - inkább közelebb 10-hez.

    Ott pl. egy Superlux HD681B / H668B eléggé best buy szerintem. Meg elég tartósak.

    A 681B-m 7 év után kezd már lehalni (nem kábel gond), és volt használva. Pl. több, mint egy évig minden Windows hang erről ment, sokszor max hangerőn ("asztali hangszóróként" használat idején). Meg ilyenek. Kapta a terhelést az élettől. : D Oszt 9 pénzből volt háznál, 3 év garival, újonan - tudtommal akkoriban jelent meg ez a márka itthon, amikor bagolyelvtárs elkezdte árulni aprón. Vagy nem, csak a nagyon limitált források egyike volt.

    Szerintem általános célú hangzásban ~15-ig nem nagyon találsz jobbat, és a gumírozott kábel is jó hosszú + nagy jack átalakító és egy szövet hordszütyő is jár mellé. A kényelmét szokni / fejleszteni kell - vagy neked nem, érted -, de ennyi. Egyes AKG fülpárnákkal kompatibilis.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák