Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vanir

    veterán

    válasz -FreaK- #71666 üzenetére

    Az FM megállás nélkül ígérget mindenféle restockot, javítást, cserét, amikből nem lesz semmi - hány ilyen posztot lehetett olvasni? Rengeteget. Aztán ugye egykét cuccuk ugyanúgy egy rakat trágya volt a mindenféle második kiadásos ráncfelvarrás után is (igen, például az S1-re meg a Classic Ergo-ra gondolok).
    Arról nem is beszélve, hogy onnantól kezdve, hogy van egy új termék, a régiek kb. nem léteznek, megszűnik rá a support, még a weboldalról is örökre lekerül.
    Az UL Pro egy jó egér lett, de felvértezték ugyanazzal az OEM kínai kábellel, amivel az első egereiket szerelték, és már akkor kapták a savat érte, és ennek ellenére évekig magasról tettek a dologra. A talpakat is fikázták már egy csomó korábbi modellnél, mégsem lettek jobbak, sőt, egy csomóan arról számoltak be az UL-nél, hogy konkrétan használhatatlan, mert karcolja a padot - a Sunset-nél szintén ez volt, ami ugye 90 dodó + szállítás.
    Szállítási apropó: ugye rengetegen berendelték a cuccokat, aztán hetekig csúsztak a kiszállítások, mert nem voltak felkészülve a kedves végsőegeresek az akkora tételszámra.
    Más: magánlevélre nem válaszoltak, céges megkeresésnél pedig - nem szeretnék konkrét infót kiadni - maradjunk annyiban, hogy ígérgetni nagyon tudnak, de betartani semmit sem.
    Az, hogy kiadták lényegében ugyanazt az egeret, húsz dollárral drágábban, egy másik kábellel számomra nonszensz, és a birka vásárlók legmagasabb fokú megnyírása.
    Tényleg tök jó, hogy fejlesztenek, pacsi nekik. Csak mondjuk az UL-nél kaptak x száz kommentet, hogy ebből tök jó lenne egy kisebb verzió is, mert közepes kézmérettel is kb. használhatatlan - erre kiadták a Phantom-ot. Ami tényleg egy tök jó egér, bár a talpait még nem tudjuk, hogy milyenek. A kábel meg egyelőre nem tudni, hogy ment át a biztonsági előírásokon, pedig marha kíváncsi lennék rá, hogy milyen technikával oldották meg (gyanúsan trükköztek valamit a szigeteléssel - amivel nekem nincs bajom tbh).

    Azért nem ok nélkül fikázom őket sem én, sem mások.

    Ninox-ról meg annyit, hogy kijött a fehér Venator, elmondta mindenki mi a bánata vele, aztán fél éven belül jött a javított változat. Közben, illetve utána is folyamatosan intézte a refundokat, esetlegesen termékeket cserélt emberkéknek akik bármiféle bugra panaszkodtak (Reddit, OCN tele volt ezekkel, meg utána a köszönőposztokkal), és megállás nélkül tevékenykedik a community-ben. Ja, meg a Venator-ból befolyt összegek jelentős részét az Astrum prototípusainak fejlesztésére költötte. Nem egy szent ember, tudjuk mi volt az Aurora-val, nem akarom mindenáron védeni, de azért lássuk be, hogy kicsit normálisabban áll a közösséghez, mint az FM.

Új hozzászólás Aktív témák